Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea l-a prezentat pe Caicedo, cel mai scump jucător din istoria Premier League, și planifică o nouă lovitură

Nicu Savin

Actualizat 15/08/2023 la 08:55 GMT+3

Chelsea a oficializat transferul lui Moises Caicedo de la Brighton. Ecuadorianul ajunge pe Stamford Bridge în schimbul sumei de 133 de milioane de €, devenind astfel cel mai sump jucător din istoria Premier League. Londonezii nu se vor opri aici și presa din Albion scrie că sunt aproape de a perfecta și transferul lui Romeo Lavia, care a fost la un pas să semneze cu Liverpool.

Chelsea Unveil New Signing Moises Caicedo at Chelsea Training Ground on August 14, 2023 in Cobham, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară. Jucători precum Havertz, Mount, Koulibaly, Kovacic, Pulisic sau Mendy au părăsit gruparea londoneză, dar Todd Boehly a investit enorm pentru a-i face lui Pochettino o echipă cu care se bată la titlu.
Transferurile lui Lesley Ugochukwu, Robert Sanchez, Nicolas Jackson, Axel Disasi sau Christopher Nkunku au fost doar începutul unei campanii de achiziții răsunătoare, care a ajuns la apogeu odată cu oficializarea mutării lui Moises Caicedo pe Stamford Bridge.
Ecuadorianul a devenit cel mai scump jucător din istoria Premier League, după ce a fost cumpărat de la Brighton pentru 133 de milioane de € (cu tot cu bonusuri). Chelsea și-a doborât astfel propriul record în acest sens, după ce în ianuarie plătea către Benfica 121 de milioane de € pentru Enzo Fernandez.
"Makelele și Kante au fost o inspirație pentru mine. Când eram copil, o susțineam pe Chelsea și mă uitam la meciurile lor. Este uimitor să fii aici. Nu sper, sunt sigur că vom câștiga multe titluri cu acest club uimitor, pentru a duceChelsea acolo unde merită să fie", a spus Caicedoo la conferința de prezentare.

Chelsea, aproape de a-l lua și pe Romeo Lavia

Chiar dacă Chelsea are deja un lot foarte valoros, campania de achiziții nu s-a terminat odată cu tranferul lui Caicedo. Conform Daily Mail, londonezii sunt foarte aproape de a perfecta și transferul lui Romeo Lavia. Belgianul de numai 19 ani care a impresionat la Southampton a fost dat ca sigur la Liverpool cu câteva zile în urmă, dar Chelsea a intrat pe fir și l-a convins să meargă pe Stamford Bridge.
Conform reputatului jurnalist Fabrizio Romano, londonezii s-au înțeles deja cu jucătorul și rămâne doar ca Southampton să-și dea OK-ul pentru transfer. Acest lucru este doar o chestiune de timp, deoarece oferta celor de la Chelsea este una generoasă, în jurul a 50 de milioane de £ plus bonusuri.
Chelsea a început cu o remiză noul sezon din Premier League, 1-1 acasă cu Liverpool. În etapa a 2-a, londonezii se vor deplasa pe terenul lui West Ham United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo