Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cinci jucători de la Manchester United, luați în colimator de o legendă a clubului: "Pur și simplu dorm și se plâng"

Andrei Nicolae

Publicat 02/11/2023 la 21:54 GMT+2

Manchester United a suferit o nouă înfrângere dureroasă pe Old Trafford în fața celor de la Newcastle, scor 0-3, chiar pe Old Trafford. Partida din Cupa Ligii Angliei dintre cele două a fost analizată de o legendă a clubului "diavolilor", Gary Neville, care a taxat cinci jucători ai lui Erik ten Hag.

La déception de Sofyan Amrabat et Victor Lindelof lors de la déroute de Manchester United face à Newcastle en League Cup

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei, competiție pe care a câștigat-o anul trecut, după ce a fost eliminată de Newcastle, scor 0-3. Elevii lui Ten Hag au arătat din nou că trec printr-o perioadă extrem de grea în ceea ce privește forma de joc, la capătul unui meci în care nu au avut răspuns în fața "coțofenelor".
Prestația din EFL Cup a "diavolilor" a fost analizată și de una dintre cele mai mari legende ale clubului, Gary Neville. Fostul fundaș de pe Old Trafford, în prezent analist sportiv, a criticat jocul elevilor lui Ten Hag și a ținut să puncteze un moment din meci al fotbaliștilor lui United care l-a deranjat enorm.
Neville a observat cum la faza premergătoare golului secund al lui Newcastle, cinci jucători ai lui Manchester United au ținut să se plângă de un fault acordat de arbitrul partidei. La acea fază, jucătorii lui Eddie Howe au bătut repede lovitura liberă și au marcat în cele din urmă prin Lewis Hall. Jucătorii lui Ten Hag care au preferat să se certe cu centralul decât să fie atenți la joc au fost Maguire, Mount, Casemiro, Antony și Hannibal Mejbri.
"Dacă ne uităm înapoi la lovitura liberă de aici, uitați-vă la jucătorii lui Manchester United când este acordată (n.r. lovitura liberă), uitați-vă la cei cinci jucători. Pur și simplu dorm, se plâng la arbitru, iar în timp ce se plâng, Newcastle câștigă", a declarat Neville, potrivit Daily Mail.
Citește și:

GARRY NEVILLE, CONVINS CĂ ERIK TEN HAG VA FI DEMIS

Recordurile negative nu reprezintă singurul lucru îngrijorător în privința lui United. Jocul echipei a fost unul slab chiar și când s-a câștigat, ceea ce îl pune pe Erik Ten Hag sub o presiune imensă. Trecutul apropiat a demonstrat că șefii de pe Old Trafford au avut destulă răbdare cu antrenorii, dar Garry Neville crede că olandezul va sfârși prin a fi demis.
"Aseară am văzut Teatrul Viselor transformându-se în Teatrul Nimicului. Fiecare fan al lui United este plictisit și sătul. Pe teren, vedem jucătorii în stare de șoc, vedem prestații neplăcute și manager care se chinuie în fața ochilor noștri. Am mai văzut scenariul ăsta și știm cum se termină. Ne-am săturat", a spus Neville, citat de Daily Mail.
Manchester United are ocazia să-și refacă moralul peste doar două zile, când va întâlni Fulham, în deplasare, în etapa a 11-a din Premier League. Ulterior, echipa lui Erik Ten Hag va juca la Copenhaga în Champions League și înainte de pauza competițională din această lună va mai primi vizita celor de la Luton Town. Trei victorii în aceste partide ar aduce o oarecare liniște pe Old Trafford, dar în cazul unor noi rezultate nefaste demiterea antrenorului ar deveni destul de probabilă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo