Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă duelul de foc pentru Declan Rice! Arsenal pregătește a treia ofertă pentru West Ham

Bianca Dumitru

Publicat 27/06/2023 la 22:00 GMT+3

Declan Rice ar putea fi protagonistul unuia dintre cele mai tari transferuri din această perioadă de mercato. Fotbalistul lui West Ham este dorit de Manchester City și Arsenal, iar cele două cluburi se luptă în oferte.

Declan Rice of West Ham United shakes hands with Mikel Arteta, Manager of Arsenal, after the final whistle of the Premier League match between West Ham United and Arsenal at London Stadium on May 01, 2022 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Declan Rice este un jucător pentru care se va cheltui, cel mai probabil, în perioada de mercato din această vară, o sumă uriașă de bani.
West Ham vrea în schimbul mijlocașului 100 de milioane de lire (circa 117 milioane de euro), intenționând să profite de faptul că pe urmele fotbalistului se află două cluburi de top din Premier League, Manchester City și Arsenal.
"Tunarii" au făcut până acum două oferte, ambele fiind refuzate. Acum, după ce Manchester City a trimis o variantă de înțelegere de 90 de milioane de lire, londonezii se pregătesc să dea un nou asalt pentru Declan Rice.
Potrivit jurnalistului Sami Mokbel, șefii de pe Emirates vor depune o nouă ofertă, care se va apropia de suma dorită de cei de la West Ham, în valoare de 100 de milioane de euro.
Citește și:

OFERTA LUI CITY PENTRU DECLAN RICE, REFUZATĂ

Manchester City i-a făcut o ofertă oficială lui West Ham pentru Declan Rice, în valoare de 80 de milioane de lire plus 10 milioane de lire bonusuri, în funcție de performanțe.
Dacă londonezii ar fi zis "da", mutarea ar costa-o pe campioana din Premier League 104 de milioane de euro și ar reprezenta al doilea cel mai scump transfer din istoria echipei. Recordul este deținut de Jack Grealish, pentru care s-au cheltuit 117,5 milioane de euro (transferat de la Aston Villa, în 2021).
Un cuplu de mijlocași centrali Rice - Rodri ar însemna un mare plus pentru trupa lui Guardiola, care ar avea la dispoziție doi dintre cei mai buni jucători din lume pe acest post.
Rămâne de văzut care dintre cele două cluburi din Premier League vor reuși să ajungă la un acord cu cei de la West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo