Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cota ridicolă pe care o are Liverpool pentru victorie în derby-ul cu Manchester United

Bianca Dumitru

Publicat 15/12/2023 la 10:13 GMT+2

Liverpool și Manchester United se vor înfrunta duminică după-amiază, pe Anfield, în derby-ul etapei cu numărul 17 din Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp este favorită să obțină o victorie, având o cotă foarte mică.

Fabinho of Liverpool passes the ball whilst under pressure from Antony of Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Liverpool va primi duminică după-amiază, de la ora 18:30, vizita celor de la Manchester United, într-un derby contând pentru a 17-a etapă din Premier League.
Înaintea acestei partide, echipa lui Jurgen Klopp este pe primul loc în clasamentul din campionatul Angliei, cu 37 de puncte, având 9 meciuri consecutive fără eșec în această competiție.
De cealaltă parte, "diavolii roșii" ocupă locul 6, cu 27 de puncte, și un parcurs oscilant, adunând până acum 9 victorii și 7 înfrângeri în Premier League, având și un golaveraj negativ, de 18-21.
Șansele formației lui Erik ten Hag în derby-ul cu Liverpool sunt, în opinia caselor de pariuri, foarte scăzute. Astfel, "cormoranii" au o cotă extrem de mică (1,33) pentru victorie în meciul din weekend. O remiză este cotată cu 6, iar Manchester United are o cotă de 8 pentru a se impune pe Anfield.
Trebuie menționat că "diavolii roșii" nu au mai câștigat în deplasare pe terenul lui Liverpool, în Premier Leageu, din ianuarie 2016. În ultimii 4 ani, echipa lui Klopp a obținut 5 victorii, înscriind în total 23 de goluri și încasând doar 4, în timp ce United a câștigat o singură dată, în august 2022.
Citește și:

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED, DERBY CRUCIAL PENTRU TEN HAG

Erik Ten Hag este tot mai contestat pe Old Trafford, iar o despărțire pare iminentă. Englezii anunță că tehnicianul va fi demis în cazul unui nou eșec, o înfrângere în derby-ul cu Liverpool, de duminică, fiindu-le prea greu de digerat suporterilor.
Graham Potter și Antonio Conte ar fi soluțiile de urgență pentru înlocuirea olandezului, însă Manhester United are alte ținte. Zinedine Zidane ar fi principalul antrenor dorit de conducere, dar Givemesport.com anunță că există și posibilitatea venirii lui Julien Lopetegui, Xabi Alonso, Roberto de Zerbi sau Carlo Ancelotti.
"Nu mă uit la acest sezon de UCL cu regret. Vreau să învățăm din această grupă și să accceptăm că am jucat un fotbal bun. Vrem să fim mai consistențe. Trebuie să cresc echipa. Trebuie să îi ghidez, iar jucătorii trebuie să fie mai responsabili", a declarat Ten Hag după înfrângerea cu Bayern.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo