Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cutremur în vestiarul lui Manchester United. Jucătorii s-au săturat de Ten Hag și sunt "dezgustați" de propriul antrenor

Andrei Nicolae

Publicat 11/10/2023 la 12:52 GMT+3

Manchester United trece printr-o perioadă extrem de slabă din punct de vedere fotbalistic, iar lucrurile nu par să meargă într-o direcție bună nici în ceea ce privește atmosfera din vestiar. Presa din Albion a dezvăluit că jucătorii "diavolilor" nu îl mai suportă pe tehnicianul batav și că nu sunt de acord cu modul în care este tratat Sancho și a fost și Cristiano Ronaldo.

Für Manchester United läuft es aktuell nicht rund

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este la pământ din toate punctele de vedere. "Diavolii" nu practică deloc un fotbal bun, au câștigat doar patru partide din primele 8 din campionat, iar în Liga Campionilor au suferit două înfrângeri, ultima cu Galatasaray într-un mod dramatic.
Jucătorii lui Ten Hag se află într-o criză de formă, iar acest lucru poate fi datorat chiar și din cauza unei relații slab sudate dintre tehnician și elevii săi, sau chiar din cauza unor dispute din vestiar. Recent, Daily Mail a dezvăluit că un presupus jucător de la Manchester United a mărturisit în secret că el și coechipierii săi s-au săturat de Erik ten Hag.
Presa din Albion a găsit și un motiv pentru care jucătorii "diavolilor" ar fi nemulțumiți de antrenorul lor, și anume comportamentul pe care olandezul l-a avut față de Cristiano Ronaldo și Jadon Sancho. Lusitanul a fost primul jucător "exilat" de Ten Hag, alegând să plece în Arabia Saudită, iar în prezent englezul este scos din lot, după o dispută începută tot de antrenorul său în fața jurnaliștilor.
Sursa citată menționează de asemenea că jucătorii de pe Old Trafford sunt "dezgustați" de modul în care Ten Hag i-a tratat pe Ronaldo și pe Sancho. Astfel, se prefigurează o ruptură în vestiarul "diavolilor", care au înregistrat cel mai slab start de sezon din 1989 încoace.
Citește și:

ERIK TEN HAG, CRITICAT PENTRU CUM A GESTIONAT SITUAȚIA DE LA UNITED CU JADON SANCHO: "CE TE AȘTEPTAI SĂ FACĂ"

Jadon Sancho se află într-o situație extrem de complicată la Manchester United la momentul actual. Jucătorul de bandă nu a mai fost inclus în lotul primei echipei, iar recent accesul său în toate facilitățile primei echipe a fost interzis.
Tensiunea dintre club și jucătorul de 23 de ani a apărut ca urmare a unor tensiuni dintre fotbalist și tehnicianul echipei, Erik ten Hag. Antrenorul batav a declarat la o conferință de presă că Sancho nu se antrenează îndeajuns de mult, iar acesta a replicat pe rețelele sociale, făcându-și antrenorul mincinos.
John Obi Mikel, fostul jucător din Premier League este de părere că antrenorul "diavolilor" ar fi trebuit să își rezolve disputele cu Sancho în privat și să nu îl expună pe englez în fața întregii lumi. Obi Mikel a menționat de asemenea că în perioada lui Sir Alex Ferguson, conflictele erau rezolvate în vestiar, nu în fața jurnaliștilor.
"Toată lumea se ia de Sancho, pentru că nu și-a cerut scuze. Eu am o perspectivă diferită în asta. Viziunea mea este cea că antrenorul nu ar fi trebuit să zică ce a spus în public. Eu nu aș fi ieșit public. Când îi asculți pe foștii jucători de la United, cu toții spun același lucru.
Când lucruri de genul se întâmplau în perioada lui Ferguson, se rezolvau în vestiar. Nu conta cum le gestiona, dar le rezolva. Dacă decizia lui era ca un jucător să nu mai fie implicat deloc, aia era. Nu poți veni public și să critici un jucător și să spui că nu se antrenează bine.
Ce te așteptai de la jucător să facă? Tu ai ieșit public (n.r. Ten Hag), am ieșit și eu public, de ce te aștepți să îmi cer scuze? Cred că trebuia discutat în privat", a spus fostul jucător de la Chelsea, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo