Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Boloca, în atenția unui club din Premier League! Echipa care ar fi făcut deja primii pași pentru transfer

Bianca Dumitru

Publicat 06/11/2023 la 15:21 GMT+2

Daniel Boloca i-a impresionat pe italieni în acest sezon prin evoluțiile sale în tricoul celor de la Sassuolo. Jurnaliștii din Italia au anunțat că românul le-ar fi atras atenția nu doar echipelor de top din Serie A, ci și englezilor, care îl vor în Premier League.

Daniel Boloca (Sassuolo)

Credit imagine: Getty Images

Daniel Boloca a avut un start excelent de sezon în tricoul celor de la Sassuolo, având prestații lăudate în presa din Italia, care a anunțat că românul le-a atras atenția mai multor cluburi de top.
Conform jurnaliștilor italieni, mijlocașul de 24 de ani s-ar afla, printre altele, pe lista celor de la Inter, Napoli, AS Roma, AC Milan și Fiorentina, cluburi care se interesează de el.
Recent, cei de la Tuttosport au precizat că pe urmele lui Boloca ar fi intrat și un club din Premier League. Este vorba despre West Ham, care a trimis scouteri la meciul dintre Sassuolo și Bologna, în care românul a marcat primul său gol în Serie A.
"Obiectivul lui Boloca rămâne acela de a îmbrăca tricoul naționalei Italiei. Mancini l-a chemat pentru un stagiu la Coverciano anul trecut, iar acum, având în vedere că joacă titular în Serie A la Sassuolo, Spalletti îl urmărește și l-ar putea convoca în curând. Între timp, mijlocașul a înscris primul său gol în Serie A, cu un șut imparabil de la distanță pentru Skorupski.
Sirenele engleze se aud. Din Anglia, unii scouteri (în special cei de la West Ham) s-au deplasat deja pentru a-l studia îndeaproape", au notat italienii.
Aceste informații au fost preluate de câteva publicații din Anglia. Jurnaliștii site-ului West Ham Zone au menționat că oficialii echipei antrenate de David Moyes ar fi făcut deja primii pași pentru transferul românului, care este o "țintă cheie" a clubului de pe London Stadium.
"Sosirea lui Tim Steidten în poziția de director tehnic în vară a dat startul unei noi viziuni în ceea ce înseamnă transferurile la West Ham, iar monitorizarea țintelor din Europa se va dovedi o mișcare interesantă.
Dacă Boloca poate avea performanțe la fel de bune ca și alte achiziții ale lui Steidten, va deveni rapid un favorit al fanilor din estul Londrei", au scris englezii.
Citește și:

DANIEL BOLOCA I-A CUCERIT PE ITALIENI

În urmă cu o lună, înainte ca selecționerii să anunțe loturile convocate pentru duelurile din luna octombrie, jurnaliștii de la Corriere dello Sport au anunțat că românul este unul dintre fotbaliștii pe care Luciano Spalletti îi monitorizează.
Mijlocașul de 24 de ani nu a fost convocat deocamdată, dar cei de la TuttoMercatoWeb sunt convinși că acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.
Jurnalistul Marco Conterio i-a dedicat românului, la începutul lunii octombrie, un editorial cu titlul "Povestea uceniciei, de la Serie D și dezamăgiri la explozia talentului Boloca de la Sassuolo".
În acest material, italianul a prezentat parcursul lui Boloca, fotbalist pe care l-a caracterizat drept "una dintre cele mai frumoase realități din campionatul nostru", notând că acesta va ajunge în curând la naționala lui Luciano Spalletti.
"Convocarea lui Daniel Boloca la naționala Italiei este doar o chestiune de timp, pentru că el este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase realități din campionatul nostru. Zvonurile îl dădeau printre posibilele convocări ale lui Luciano Spalletti pentru cele două meciuri din octombrie ale naționalei Italiei.
Povestea mijlocașului de la Sassuolo este una de ucenicie, de muncă și de succes. În urmă cu trei ani juca în Serie D în tricoul lui Fossano. Unde și-a regăsit entuziasmul și drumul pe care credea că l-a pierdut, după ce a purtat și un tricou greu și glorios, precum cel al echipei de tineret a lui Juventus.
Directorul Guido Angelozzi, unul dintre cei mai buni cunoscători de fotbal și fotbaliști din Italia, se îndrăgostește de el. Angelozzi l-a dus la Frosinone. A jucat, a câștigat Serie B, a fost transferat de Sassuolo și, înainte de asta, a fost convocat de Roberto Mancini pentru stagiul azzurrilor.
A fost noul său început: împotriva lui Juventus a jucat ca titular și de atunci nu a mai părăsit terenul. Adevărat artizan al ideilor de joc ale lui Alessio Dionisi, acum a cucerit pe toată lumea. Într-un nou început, fără să renunțe niciodată", a scris jurnalistul Marco Conterio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo