Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezastru pentru Spurs! James Maddison, ultimul de pe o listă interimnabilă de absenţe

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/11/2023 la 14:38 GMT+2

Accidentarea lui James Maddison la gleznă pare să fie mult mai serioasă decât se așteptau cei de la Tottenham. Mijlocașul nu va face parte nici din lotul Angliei pentru ultimele meciuri din preliminariile EURO 2024. Spurs are nu mai puțin de 9 jucători indisponibili pentru următorul meci.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 06: James Maddison of Tottenham Hotspur goes down with an injury during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Chelsea FC at Tottenham Hotspur Stadium on November 06, 2023 in London, England. (Photo by Alex Pantl

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
James Maddison a fost schimbat la pauza meciului de luni, contra lui Chelsea. Internaționalul englez a acuzat o accidentare la gleznă, care nu părea să pună în pericol disponibilitatea acestuia pentru următoarele meciuri ale echipei antrenate de Ange Postecoglou.
Maddison a fost convocat de Gareth Southgate îl lotul Angliei pentru meciurile contra Maltei și Macedoniei de Nord, dar fotbalistul de 26 de ani s-a retras de la această acțiune a primei reprezentative, îngrijorând staff-ul lui Spurs în legătură cu starea sa de sănătate.
Cei de la Daily Mail susțin că mulți oameni din interiorul clubului se tem de ce este mai rău, și de faptul că Maddison va sta o lungă perioadă de timp în afara terenului de fotbal. Acesta a fost cel mai bun transfer al verii de la Tottenham, impunându-se imediat în echipa londoneză. Maddison a marcat 3 goluri și a oferit 5 assist-uri în 12 meciuri.
Citește și:

Criză de efectiv la Tottenham

James Maddison este ultimul adăugat unei liste extrem de lungi de indisponibilități cu care Ange Postecoglou trebuie să se confrunte înainte de meciul împotriva lui Wolverhampton, din etapa a 12-a a Premier League.
Nu mai puțin de 7 jucători sunt accidentați, printre care Ryan Sessegnon, Manor Solomon, Van de Ven, Perisic sau Richarlison. Spurs a anunţat într-un comunicat că brazilianul a fost operat, joi, în zona inghinală şi va lipsi mai multe săptămâni, revenirea lui fiind estimată în jurul Crăciunului. Richarlison, 26 ani, a disputat în acest sezon zece meciuri în Premier League şi a marcat un gol.
Pe lângă aceștia se adaugă doi jucători care au probleme fizice, dar pot să fie numiți în lot: Pedro Porro și Ben Davies. Pe lângă toți jucătorii cu probleme fizice, sunt și doi suspendați din meciul cu Chelsea, Destiny Udogie și Cristian Romero.
Astfel, Tottenham va avea doar 16 jucători apți de la prima echipă pentru deplasarea de pe Molineux. Spurs a fost detronată de pe poziția de lider, după înfrângerea, scor 1-4, cu Chelsea, fiind învinsă pentru prima oară în acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo