Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eddie Howe a confirmat: "Sandro Tonali va putea juca împotriva lui Crystal Palace!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 20/10/2023 la 15:30 GMT+3

Italianul Sandro Tonali este investigat pentru încălcarea regulilor cu privire la pariurile ilegale, dar antrenorul său de la Newcastle a confirmat că mijlocașul va face parte din lotul echipei, care o va înfrunta pe Crystal Palace în această etapă a Premier League.

Sandro Tonali a Newcastle

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Tonali trece printr-o perioadă dificilă, acesta este anchetat pentru presupuse pariuri ilegale alături de un alt italian din Premier League, Nicolo Zaniolo, dar și Nicolo Fagioli (Juventus). Primii doi au fost trimiși acasă de la lotul Squadrei Azzurra înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024.
Înaintea revenirii în Premier League, antrenorul lui Tonali, Eddie Howe, a vorbit despre situația mijlocașului: "Este valabil pentru selecție. A avut două săptămâni foarte dificile, s-a confruntat cu multe, iar din câte pot vedea, își gestionează foarte bine emoțiile și este concentrat la maxim."
Howe a povestit în cadrul unei conferințe de presă despre momentul în care a aflat de problemele lui Tonali: "Am primit un telefon de la directorul sportiv, Dan Ashworth, în timpul pauzei internaționale. A fost o surpriză pentru mine, pentru el, pentru toți. Astfel de lucruri se pot întâmpla în această meserie. Primul meu gând a fost să mă asigur că Sandro este bine.
Educația este cea mai importantă în cadrul academiilor. Este foarte important să inducem tinerilor sportivi obiceiuri sănătoase. Trebuie să ajutăm cât mai mulți tineri fotbaliști să aibă cariere îndelungate", a încheiat Eddie Howe, citat de BBC.
Tonali s-a transferat în această vară de la AC Milan la Newcastle pentru 64 de milioane deeruro, devenind cel mai scump italian din istoria fotbalului. Până acum, acesta a evoluat în 10 meciuri pentru "coțofene" și a marcat un gol.
Citește și:

Nicolo Fagioli și-a primit pedeapsa

Nicolo Fagiolo și-a primit pedeapsa pentru încălcarea regulilor în ceea ce privește pariurile ilegale. Mijlocașul lui Juventus a primit o suspendare de 7 luni în urma unei decizii comunicate marți de către Federația Italiană de Fotbal.
Lui Fagioli i-au fost retrase 5 luni de pedeapsă dintr-un an, care se preconiza inițial. Acesta a primit și o amendă de 12.500 de euro. Tânărul fotbalist al "Bătrânei Doamne" a acceptat să se înscrie într-un program de terapie pentru cel puțin 6 luni, în încercarea de a scăpa de această dependență pe care a recunoscut-o.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo