Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, "interimar la Manchester United până la sfârșitul sezonului"! Verdictul dur al lui Carragher

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2024 la 12:49 GMT+2

Manchester United va intra într-o nouă eră la nivel de conducere, după ce Sir Jim Ratcliffe a cumpărat 25% din acțiunile clubului, urmând a avea controlul sportiv al "diavolilor roșii". Jamie Carragher consideră că această investiție va duce la demiterea lui Erik ten Hag la finalul acestui sezon.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are un sezon slab, fiind abia pe locul 8 în clasamentul din Premier League, în timp ce în Champions League a încheiat faza grupelor pe ultima poziție, ratând prezența în primăvara europeană.
Clubul va intra, însă, într-o nouă eră la nivel de conducere pentru că Sir Jim Ratcliffe a bătut palma, la finalul anului trecut, pentru cumpărarea a 25% din acțiunile clubului, pregătind o investiția de 1,45 miliarde de euro.
Jamie Carragher consideră că această tranzacție va implica mai multe modificări importante în cadrul echipei de pe Old Trafford, unul dintre cei vizați fiind Erik ten Hag.
În opinia fostului fotbalist, tehnicianul va fi judecat foarte aspru, el fiind "efectiv antrenor interimar până la sfârșitul sezonului". Chiar dacă nu a pierdut sprijinul suporterilor, noua conducere a clubului nu va fi foarte răbdătoare cu Ten Hag.
Carragher a spus că, cel mai probabil, Ratcliffe va analiza dacă olandezul este genul de antrenor care ar putea să o ducă pe United acolo unde își dorește pe viitor. Dacă va ajunge la concluzia că acest lucru nu va fi posibil, tehnicianul va fi schimbat.
Citește și:

Erik ten Hag, "interimar până la sfârșitul sezonului"

"Dacă nu va exista o creștere semnificativă a rezultatelor și performanțelor, Erik ten Hag va trebui să plece. Aceasta este o consecință naturală a tulburărilor semnificative din sala de consiliu.
Oriunde există noi investiții la un club de fotbal de elită, urmează o analiză instantanee a fiecărui departament, în special a celor care nu funcționează cum ar trebui.
Dacă ești Sir Jim Ratcliffe și juri că vei pompa miliarde de lire sterline în club, una dintre primele tale priorități este să stabilești dacă ai un antrenor care să reprezinte dinamismul pe care îl dorești asociat afacerii tale.
Ratcliffe va urmări primul său meci în calitate de acționar majoritar al lui Manchester United, punându-și întrebarea dacă acest manager este un simbol al clubului pe care vrea să-l reconstruiască", a explicat Jamie Carragher, citat de Daily Mail.
Sir Jim Ratcliffe este așteptat să participe la primul său meci de la încheierea acordului cu cei de la United în acest weekend, când "diavolii roșii" vor primi vizita celor de la Tottenham, duminică, de la ora 18:30, într-o partidă contând pentru a 21-a etapă din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo