Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui United, scandări oribile la adresa lui Erling Haaland! Norvegianul, răspuns de clasă

Nicu Savin

Publicat 29/10/2023 la 21:35 GMT+2

Erling Haaland a marcat două goluri în victoria clară obținută de MAnchester City pe terenul marii rivale Manchester United, scor 3-0. Atacantul norvegian a fost în permanență tachinat cu scandări care i-au adus aminte de faultul grosolan al lui Roy Keane asupra tatălui său, dar golgheterul din Premier League a avut o reacție de clasă la final.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland a făcut un nou meci mare pentru Manchester City, marcând primele două goluri ale victorie cu 3-0 pe terenul lui Manchester United. Norvegianul a punctat din penalty în prima repriză și cu o lovitură perfectă de cap în cea de-a doua, încununându-și prestația de gală cu un assist pentru Foden la golul care a închis taleba.
Pe tot parcursul partidei, fanii lui United au încercat să-l enerveze pe atacantul norvegian cu scandări care nu le fac cinste. Suporterii "diavolilor" au cântat "Keano, Keano" și "Haaland, cum e tatăl tău?". Evident, fanii se refereau la episodul oribil de acum 21 de ani, când Roy Keane a avut o intrare "criminală" asupra lui Alf-Inge Haaland, tatăl actualului golgheter din Premier League. Acel fault i-a pus practic sfârșit carierei lui Haaland Sr., care nu a mai revenit niciodată la nivelul de dinainte de accidentare și s-a retras la numai 30 de ani.

Erling Haaland, reacție de clasă la scandările oribile ale fanilor lui United

La finalul partidei, Erling Haaland nu a dorit să "pună paie pe foc" în disputa cu fanii marii rivale și a avut un discurs de clasă, spunând că doar se bucură că a marcat și că echipa sa a luat cele 3 puncte.
"Uimitor! A fost o victorie fantastică și jocul a fost incredibil astăzi. M-am simțit puțin sub presiune, mulți oameni îmi cântă "Keano", nu știu de ce! Am simțit presiune, dar am marcat. A fost un sentiment fantastic. Am câștigat! Nu-mi pasă de nimic altceva", a spus Haaland, citat de Manchestereveningnews.uk.
Odată cu dubla de pe Old Trafford, Haaland a ajuns la 20 de goluri marcate în cele 23 de meciuri jucate în deplasare în Premier League. Niciun alt fotbalist din istorie nu a avut nevoie de mai puține partide pentru a atinge această bornă. Recordul era deținut de Kevin Phillips, care a marcat golul 20 în al 28-lea meci jucat în depalsare.
Haaland are la 11 goluri marcate în actuala stagiune din Premier League, tot atâtea câte a marcat Manchester United, și este lider în clasamentul golgheterilor, cu 3 reușite în plus față de Salah și Son.
În total, Haaland a ajuns la 47 de goluri marcate în cel mai tare campionat al lumii, în 45 de partide. Cel mai probabil, e doar o chestiune de timp până când va deveni jucătorul care ajunge cel mai repede la 50 de goluri înscrise. Andy Cole deține momentan acest record, fostul atacant al lui United înscriind golul 50 în al 65-lea meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo