Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Lineker, predicție surpriză pentru campioana din Premier League! "Pariez pe ei să câștige!"

Irina Aldea

Publicat 05/08/2023 la 19:00 GMT+3

Gary Lineker și-a spus părerea despre cine va câștiga titlul în Premier League în sezonul viitor, fiind de părere că o nouă achiziție ar putea face diferența. Anul acesta, Manchester City a câștigat titlul, după o cursă de recuperare cu Arsenal, însă Lineker mizează pe "Tunari" să-și ia revanșa.

Gary Lineker

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a depășit-o pe Arsenal în sezonul trecut și a obținut al treilea titlu consecutiv, făcându-i pe "Tunari" să se întrebe unde au greșit, mai ales că aveau un avantaj destul de important la un moment dat. "Cetățenii" au reușit să recupereze și să câștige titlul pe final de sezon.
Pe de altă parte, echipe precum Chelsea, Liverpool și Tottenham au ratat primele patru locuri, urmârind ca în sezonul viitor să obțină poziții mult mai bune în clasament. Fostul atacant englez, Gary Lineker, e de părere că Arsenal își va îndrepta greșelile comise anul trecut și va face un pas înainte, subliniind că experiența de a fi într-o cursă atât de strânsă la titlu îi va ajuta pe "Tunari".
CITEȘTE ȘI:

Gary Lineker, predicție surpriză pentru campioana din Premier League

"Pariez că Arsenal va câștiga titlul în acest sezon - poate doar pentru a evita să fiu previzibil, dar cred că au avut o vară impresionantă pe piața transferurilor", a declarat el pentru The Sun. "Mai degrabă decât să-i demoralizeze, faptul că au fost aproape și au ratat titlul sezonul trecut va fi benefic pentru echipa lui Mikel Arteta. Faptul că se află în cursa pentru titlu le-a oferit o experiență pe care nu au avut-o anterior", a transmis Lineker.
Într-adevăr, Arsenal va avea, fără îndoială, în vizor primul loc, mai ales că în sezonul trecut a fost atât de aproape. Peste 20 de milioane de lire sterline au cheltuit pen oi fotbaliști, printre care Kai Havertz, Declan Rice și Jurrien Timber, în timp ce Mikel Arteta pregătește o nouă cursă pentru titlu.
Aducerea lui Rice în schimbul a 105 milioane de lire sterline de la West Ham luna trecută a depășit recordul de transferuri britanic stabilit de Jack Grealish în 2021. Dar Lineker crede că jucătorul de 24 ani își va justifica prețul piperat și speră să îl vadă marcând goluri: "O mulțime de jucători care se transferă în schimbul a unor sume mari se luptă să facă față etichetei lor de preț, dar nu cred că acesta va fi cazul fostului căpitan de la West Ham, Declan Rice", a continuat prezentatorul Match of the Day.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo