Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Greenwood, așteptat cu brațele deschise de colegii săi de la United. Revenire-șoc pe Old Trafford?

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/03/2024 la 14:27 GMT+2

Jucătorii lui Manchester United susțin revenirea lui Mason Greenwood pe Old Trafford, în urma unui vot care a avut loc în vestiarul "diavolilor roșii". Tânărul englez ar putea să revină la United, după ce a fost suspendat timp de un an și jumătate din cauza acuzațiilor de violență domestică.

Mason Greenwood of Getafe CF celebrates scoring his team's second goal during the LaLiga EA Sports match between Getafe CF and UD Las Palmas at Coliseum Alfonso Perez on March 02, 2024 in Getafe, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Conducerea lui Manchester United va avea de luat o decizie în vara acestui an cu privire la viitorul lui Mason Greenwood. Atacantul de 22 de ani fusese suspendat timp de un an și jumătate din cauza acuzațiilor de violență domestică la începutul anului 2022.
Acesta a revenit pe teren în vara anului trecut, când cei de la United l-au împrumutat la Getafe. Chiar dacă Greenwood venea după o perioadă foarte lungă de inactivitate, englezul a revenit rapid la o formă bună, care a pornit discuții în presa engleză despre o posibilă revenire la Manchester United.
Clubul din Manchester a precizat în mai multe rânduri că viitorul fotbalistic al lui Greenwood va fi departe de Old Trafford, dar ultimele informații spun că noul investitor, Sir Jim Ratcliffe, va lua decizia finală în cazul său.
Citește și:

Revenirea lui Greenwood, susținută de jucătorii lui United

Jurnaliștii englezi de la The Sun anunță că în vestiarul lui Manchester United a avut loc un vot, în urma căruia au ajuns la un consens în privința susținerii revenirii lui Mason Greenwood pe Old Trafford.
Conform sursei citate, jucătorii au luat această decizie din considerente pur fotbalistice, având în vedere forma arătată de Greenwood în Spania, unde a marcat 8 goluri și a oferit 5 assist-uri, coroborată cu ineficiența jucătorilor ofensivi ai lui United din această stagiune.
Cazul lui Greenwood nu este închis pentru Jim Ratcliffe, care dădea de înțeles în februarie că există o posibilitate ca tânărul atacant să revină pe Old Trafford.: "Vom lua o decizie în privința lui și o vom justifica. Este un fotbalist al lui Manchester United și noi ne ocupăm de partea fotbalistică", a declarat acționarul minoritar, conform Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo