Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, uluit de unul dintre jucătorii săi! "Ce transfer! E cel mai bun din lume în acest moment"

Bianca Dumitru

Publicat 19/02/2024 la 16:28 GMT+2

Manchester City se pregătește în aceste zile pentru restanța cu Brentford, meci contând pentru cea de-a 18-a etapă din Premier League. Înaintea partidei, Pep Guardiola a vorbit în termeni laudativi despre unul dintre jucătorii săi, pe care îl consideră cel mai bun din lume, în acest moment, pe postul lui.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Manchester City o va înfrunta marți seară, de la ora 21:30, pe teren propriu, pe Brentford, într-o restanță contând pentru a 18-a etapă din Premier League.
Campioana en-titre a Angliei vine după o remiză cu Chelsea, scor 1-1, obținută în weekend grație golului marcat în minutul 83 de Rodri, care a trimis un șut deviat pe lângă Petrovic.
La începutul acestei săptămâni, Pep Guardiola a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre echipa sa, dar în special despre mijlocașul spaniol, căruia i-a adus doar laude.
Antrenorul lui City a spus că Rodri este cel mai bun fotbalist din lume, la ora actuală, pe postul său și că echipei i-ar fi fost greu să realizeze toate performanțele din ultimii ani dacă nu l-ar fi avut în lot.
"Cei mai importanți tind să fie băieții care marchează goluri și oferă pase decisive în față. Rodri are întotdeauna capacitatea de a apărea în momente importante și de a marca goluri. Este un jucător incredibil.
Este cel mai bun mijlocaș din lume în prezent, de departe, pentru că este capabil să facă totul. Dar mai ales pentru caracterul său din momentele în care lucrurile merg prost. Ce transfer! Clubul a adus un jucător fără de care ar fi foarte greu de înțeles ce am reușit în ultimii ani", a declarat Pep Guardiola, citat de Sport.es.
Rodri a ajuns la Manchester City în vara anului 2019, când a fost transferat de la Atletico Madrid în schimbul a 70 de milioane de euro. Spaniolul are o cotă de piață de 110 milioane de euro.
Citește și:

RODRI, PARIU HILAR CU TOȚI COLEGII DE LA MANCHESTER CITY

La începutul acestui sezon, Rodri, omul finalei Champions League cu Inter, a făcut un pariu hilar cu coechipierii săi. Mijlocașul a pornit încrezător în noua stagiune și le-a promis colegilor că va marca cel puțin 10 goluri.
Dacă va reuși acest lucru, toți jucătorii de la City vor trebui să joace un meci cu tricoul băgat în pantaloni, așa cum obișnuiește să joace și spaniolul în multe rânduri.
În acest moment, Rodri are 7 goluri marcate, dintre care 6 în Premier League și unul în Champions League.
În stagiunea precedentă, mijlocașul de 27 de ani a fost, conform statisticilor, al doilea cel mai folosit jucător de Pep Guardiola într-o singură stagiune. Rodri a jucat 52 de meciuri, fiind depășit doar de Lionel Messi, care a adunat 57 de prezențe sub comanda antrenorului spaniol, în sezonul 2011/12.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo