Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire, "în exil" la Man United! Ce condiții i-a impus ten Hag pentru a-i reveni în grații

Irina Aldea

Publicat 01/08/2023 la 14:11 GMT+3

Erik ten Hag a dezvăluit cele două lucruri pe care Harry Maguire trebuie să le facă pentru a reveni în grațiile antrenorului lui Manchester United.

Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag a numit lucrurile pe care Harry Maguire trebuie să le facă pentru a reveni în prima echipă a lui Manchester United. Fundașul englez a avut parte de un prim an tumultuos sub conducerea lui ten Hag, care a culminat cu faptul că internaționalul englez a fost privat de banderola de căpitan al lui United.
În legătură cu această decizie, ten Hag a oferit o explicație clară: "Nu este nimic împotriva lui Harry, a fost un avantaj al echipei. Apoi, decizia a trebuit luată". Deși Maguire a fost titular în doar opt meciuri în Premier League în sezonul trecut, United pare fericită să-l păstreze pe fundașul central, pe care l-a adus în schimbul a aproximativ 80 de milioane de lire sterline în urmă cu patru ani.
CITEȘTE ȘI:

Harry Maguire, "în exil" la Man United! Condițiile pe care i le-a impus Erik ten Hag

Jucătorul de 30 de ani a fost subiectul unei oferte de 20 de milioane de lire sterline de la West Ham săptămâna trecută, dar clubul de pe Old Trafford a respins orice discuție. În timp ce se așteaptă ca "Ciocănarii" să facă o altă ofertă în zilele următoare, ten Hag l-a îndemnat pe Maguire să lupte pentru locul său - o performanță mai ușor de spus decât de făcut, având în vedere că Raphael Varane, Lisandro Martinez și Victor Lindelof sunt pregătiți să-l impresioneze pe tehnicianul olandez.
Cu toate acestea, Ten Hag a insistat asupra faptului că Maguire ar putea avea o revenire senzațională în prima echipă, cu condiția să "își dovedească valoarea" și să "lupte pentru locul său": "Nu voi spune că Harry nu face parte din acest grup. El trebuie să lupte pentru poziția sa. Este un fundaș central foarte bun, iar eu cred în potențialul lui Harry Maguire. Doar că el trebuie să dovedească și să lupte pentru a intra în echipă. Depinde de el și cred că o poate face.
Vedeți concurența lui. Este greu atunci când concurezi cu Rapha Varane și Victor Lindelof. Este o competiție uriașă. Asta nu are nimic de-a face cu încrederea mea în el. Am ales de multe ori un jucător înaintea lui Harry, asta e adevărat. Dar asta nu spune nimic despre faptul că nu cred în el. El trebuie să demonstreze că este mai bun pentru echipă decât Rapha sau Victor. Cred că este o situație normală în fotbalul de top. Când ești la Man United trebuie să te lupți pentru poziția ta și să-ți aduci abilitățile și să demonstrezi că ești cel mai bun pentru echipă și să contribui cât mai mult", a transmis ten Hag.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo