Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Înfrângere usturătoare pentru Tottenham, la debutul lui Drăgușin ca titular în Premier League! Cifrele românului

Bianca Dumitru

Actualizat 16/03/2024 la 21:30 GMT+2

Tottenham a fost învinsă în această seară, în deplasare, de Fulham, cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din Premier League. Radu Drăgușin a fost titular în premieră în echipa lui Ange Postecoglou, dar nu a strălucit.

Radu Drăgușin (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a pierdut în această seară, în deplasare, duelul cu Fulham, fiind învinsă cu scorul de 3-0, în meciul contând pentru a 29-a etapă din Premier League.
Radu Drăgușin a fost titular pentru prima dată în echipa lui Ange Postecoglou, profitând de accidentarea suferită weekend-ul trecut de Micky van de Ven. Românul a avut 5 degajări, două intercepție și două șuturi blocate, dar nu și-a putut ajuta echipa să evite înfrângerea.
Prestația sa a fost notată cu 6,8 de cei de la SofaScore, în timp ce pe site-ul Flashscore în dreptul românului apare nota 6,3.
În minutul 6, Drăgușin a avut o intervenție bună în fața lui Muniz, evitând ca mingea să ajungă în corner. După 10 minute, românul a oprit un atac al gazdelor, după un duel unu la unu.
Ulterior, în minutul 29, fundașul a trimis mingea în careul celor de la Fulham, dar niciunul dintre coechipierii săi nu a ajuns la balon pentru a continua faza.
Cu 3 minute înainte de pauză, gazdele au deschis scorul, prin Muniz, care a primit mingea de la Robinson, i-a depășit pe Drăgușin și Udogie și a marcat.
Citește și:

Tottenham, învinsă în primul meci cu Drăgușin titular

Românul a început repriza secundă cu o nouă intervenție bună, în urma căreia a respins o centrare care se putea dovedi foarte periculoasă. În minutul 49, însă, Sasa Lukic a dublat avantajul celor de la Fulham, trimițând mingea în plasă.
Muniz a reușit dubla, în minutul 60, iar 4 minute mai târziu Joao Palhinha l-a învins și el pe Vicario, însă golul acestuia a fost anulat, după consultarea VAR, pe motiv de offside.
Până la finalul partidei, Timo Werner a avut ocazia de a marca și de a reduce din diferența de pe tabelă, dar scorul nu a mai putut fi modificat.
În urma acestei înfrângeri, Fulham este pe locul 12, cu 38 de puncte, iar Tottenham a rămas la 53 de puncte, fiind pe locul 5, la două puncte în spatele celor de la Aston Villa.
În următoarea etapă a campionatului, după pauza cauzată de acțiunea echipelor naționale, Fulham va juca pe terenul celor de la Sheffield Utd, în timp ce Tottenham va primi vizita celor de la Luton, ambele partide fiind programate pe 30 martie, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo