Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, savuros după Liverpool – Fulham 4-3! "Cu plăcere! Nu am mai văzut o astfel de partidă"

Dani Morar

Publicat 03/12/2023 la 19:34 GMT+2

Liverpool și Fulham au oferit una dintre cele mai spectaculoase partide din Premier League în acest sezon, încheiate cu scorul de 4-3 în favoarea "cormoranilor". Este exact genul de meci care îi place lui Klopp, antrenorul recunoscând că a fost dat pe spate de reușitele elevilor săi.

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 30: (THE SUN OUT. THE SUN ON SUNDAY OUT) Jurgen Klopp manager of Liverpool showing his appreciation to the fans at the end of the game between Liverpool FC v LASK at Anfield on November 30, 2023 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a avut mari emoții cu Fulham, dar a câștigat cu 4-3, după ce a condus în două rânduri, iar pe final era în deficit de un gol. Alexander Arnold, Mac Allister și Wataru Endo au marcat câteva goluri superbe și l-au dat pe spate pe Klopp. Echipa de pe Anfield păstrează procentaj maxim în partidele de acasă, cu victorii pe linie în Premier League.
"Nu cred că se gândea cineva înaintea meciului că Liverpool – Fulham va fi de neuitat. Ei bine, cu plăcere. Nu cred că am mai văzut o partidă cu atât de multe goluri frumoase.
Mac Allister face asta la antrenamente. Lovitura liberă a lui Trent a fost incredibilă. Wataru a fost providențial. A fost atât de bun. Apoi a venit Trent cu dubla. Nu credeam că va intra acea minge", a declarat Jurgen Klopp.
Antrenorul lui Liverpool a vorbit și despre accidentarea la genunchi a lui Joel Matip, care se alătură pe lista indisponibililor lui Andrew Robertson, Alisson, Diogo Jota, Thiago și Bajcetic.
"Nu știm încă pe ce perioadă va lipsi, nu au fost făcute investigațiile necesare. Știm doar că nu e o accidentare de scurtă durată", a completat Klopp.
Citește și:

Liverpool – Fulham 4-3

Prima repriză a fost una absolut nebună, în care ambele echipe au marcat de două ori. În minutul 20, Alexander Arnold a executat impecabil o lovitură liberă din partea dreaptă și a plasat mingea în vinclul porții adverse, deschizând scorul.
Fulham a oferit replica rapid, iar produsul academiei "cormoranilor", Harry Wilson, a adus egalarea doar 4 minute mai târziu. Galezul a atacat perfetc o minge centrată la colțul scurt de Antonee Robinson și a făcut 1-1.
În minutul 38, Alexis Mac Allister a marcat primul său gol pentru Liverpool și unul dintre golurile sezonului în Premier League. Argentinianul a prins un șut superb, de la peste 25 de metri, care a luat efect și s-a oprit în vinclul porții apărate de Bernd Leno.
Oaspeții au egalat din nou, în minutul 3 al prelungirilor. Fulham a profitat de un corner din stânga, iar fundașii lui Liverpool nu au reușit să respingă mingea din apropiere, Tete reușind să scuture plasa pentru 2-2.
Fulham a preluat prima dată conducerea cu 10 minute înainte de final. Tom Cairney a centrat în fața porții, iar jamaicanul De Cordova-Reid a reluat cu capul și a făcut ca tabela să indice 2-3.
Liverpool a întors scorul în doar 2 minute. În minutul 87 și 88, Wataru Endo și Alexander Arnold au făcut 4-3 spre deliciul fanilor din tribune. Primul a marcat din pasa lui Salah, iar al doilea cu un voleu superb.
Pentru Liverpool urmează 3 meciuri în deplasare. Prima dată va evolua cu Sheffield și Crystal Palace, în Premier League, iar apoi se va deplasa în Belgia pentru înfruntarea cu Union SG, din Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo