Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp l-a găsit pe înlocuitorul lui Salah! Fotbalistul din Bundesliga pe care și-l dorește la Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 15/10/2023 la 19:56 GMT+3

Mohamed Salah a fost unul dintre fotbaliștii importanți din Europa care s-au aflat pe lista cluburilor din Arabia Saudită în vara acestui an. Jurgen Klopp i-a găsit un înlocuitor egipteanului, punând ochii pe un jucător de la Bayern Munchen pe care și l-ar dori la Liverpool.

Liverpool manager Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a fost dorit insistent, în perioada de mercato din această vară, în Arabia Saudită. Al Ittihad a insistat pentru transferul egipteanului, făcându-le celor de la Liverpool o ofertă colosală, de 170 de milioane de euro, care a fost refuzată.
Cu toate astea, atacantul este așteptat să plece în perioada următoare de pe Anfield, având șanse să devină cel mai scump fotbalist transferat vreodată.
În aceste condiții, Jurgen Klopp a devenit tot mai atent asupra atacanților din fotbalul european, încercând să-i găsească un înlocuitor lui Salah.
Conform presei din Anglia, citată de Mundo Deportivo, antrenorul "cormoranilor" ar fi pus deja ochii pe un fotbalist din Bundesliga. Este vorba despre Leroy Sane, jucătorul lui Bayern Munchen, care mai are contract cu bavarezii până în 2025.
Potrivit sursei citate, oficialii lui Liverpool ar fi dispuși să plătească o sumă record pentru a-i obține transferul lui Sane, care cunoaște fotbalul englez după perioada petrecută în tricoul celor de la Manchester City.
Transferul germanului nu va fi, însă, ușor de obținut pentru că Bayern nu este dispusă să renunțe la un fotbalist atât de important, care este unul dintre cei mai buni marcatori ai bavarezilor în startul acestui sezon.
Citește și:

SUMA COLOSALĂ ÎNCASATĂ DE MOHAMED SALAH LA LIVERPOOL

Avocatul lui Mohamed Salah, Rammy Abbas Issa, a dezvăluit recent salariul uriaș pe care clientul său îl încasează de la Liverpool.
Egipteanul a semnat un nou contract cu echipa de pe Merseyside în 2022, iar sumele din această înțelegere au fost făcute publice într-un studiu al Harvard Business School.
Pe lângă suma enormă încasată de Salah, avocatul fotbalistului a dezvăluit și faptul că atacantul a fost aproape să nu mai semneze prelungirea, în urma unor neînțelegeri din timpul negocierilor noului contract.
Totuși, Salah a semnat în iulie 2022 pentru încă 3 sezoane în tricoul "cormoranilor". Astfel, cu salariul de la echipă și veniturile din contractele de publicitate, egipteanul a ajuns să încaseze aproape 1,2 milioane de euro pe săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo