Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leon Bailey, acuzat de agresiune de un suporter, după ce a dat un gol și o pasă decisivă în victoria cu Everton

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2023 la 11:26 GMT+3

Aston Villa a obținut în weekend prima victorie pe teren propriu în noul sezon de Premier League, impunându-se cu 4-0 în fața celor de la Everton. După meci, Leon Bailey, unul dintre marcatorii gazdelor, a fost acuzat de un fan că l-ar fi agresat.

Leon Bailey of Aston Villa scores for Aston Villa during the Premier League match between Aston Villa and Leeds United at Villa Park on January 13, 2023 in Birmingham, England. (Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa s-a impus în weekend, în primul meci acasă din noul sezon de Premier League, în fața celor de la Everton, scor 4-0. Acesta a fost primul succes al echipei lui Unai Emery, care în prima etapă a cedat cu 5-1 pe terenul lui Newcastle.
Pentru Villa au marcat John McGinn, Douglas Luiz, Leon Bailey și Jhon Duran. Fotbalistul jamaican, care a reușit și un assist la primul gol al meciului, nu s-a putut bucura în totalitate de victorie.
Conform jurnaliștilor Daily Mail, Leon Bailey a fost acuzat după meci că l-ar fi agresat pe un suporter. Incidentul ar fi avut loc în tribunele VIP, unde fanul celor de la Aston Villa i-ar fi cerut fotbalistului să facă o fotografie cu fiul său, care își sărbătorea a cincea aniversare pe stadion.
Atacantul de 26 de ani a refuzat, iar suporterul l-a acuzat apoi pe Bailey că l-ar fi trântit la pământ. Potrivit sursei citate, acest moment ar fi fost surprins de camerele de supraveghere și ar exista și martori.
Poliția din West Midlands și oficialii lui Aston Villa au început să cerceteze incidentul, până acum nefiind făcute declarații.
Citește și:

Leon Bailey, acuzat de agresiune

În ceea ce-l privește pe fotbalist, acesta a postat un mesaj pe contul său de Instagram după meci. Leon Bailey a publicat o fotografie din timpul partidei și a notat un mesaj scurt, nefăcând vreo referire sau declarație cu privire la presupusul incident.
"E frumos să ne întoarcem pe Villa Park... Sper că v-ați bucurat de asta", a scris jamaicanul, care are o cotă de piață de 28 de milioane de euro.
În acest moment, Aston Villa se află pe locul 10, cu 3 puncte, iar în următoarea etapă va juca în deplasare, pe terenul celor de la Burnley.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo