Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a ajuns la un acord pentru succesorul lui Klopp! Anunț uriaș în presa din Anglia

Dani Morar

Actualizat 02/05/2024 la 12:00 GMT+3

Liverpool va trece într-o nouă eră după ce Jurgen Klopp va părăsi echipa în această vară. Deși au fost vehiculate mai multe nume, conducerea "cormornailor" s-a decis asupra lui Arne Slot, tehnicianul care în prezent o pregătește pe Feyenoord.

Kandidat als Klopp-Nachfolger: Arne Slot

Credit imagine: SID

Liverpool și Feyenoord au ajuns la un acord în ceea ce privește compensațiile care trebuie plătite pentru Arne Slot, cel care va deveni succesorul lui Jurgen Klopp pe banca englezilor.
Inițial, după ce Xabi Alonso a anunțat că va rămâne la Leverkusen, se părea că Ruben Amorim, de la Sporting, e marele pariu al oficialilor "cormoranilor", doar că tehnicianul lui Sporting a mers la Londra, pentru a negocia cu West Ham.
Slot, în vârstă de 45 de ani e acum liber să semneze cu Liverpool și va ajunge pe Anfield în această vară, după un sezon magnific la Feyenoord.
Potrivit The Athletic, Liverpool va plăti între 13 și 15 milioane de euro pentru ca Feyenoord să-i rupă contractul lui Slot. Tehnicianul confirmase marți că are de gând să accepte postul oferit de Liverpool, declarând că e încrezător, înainte ca cele două formații să ajungă la un acord.
Contractul dintre Liverpool și SLot ar putea fi semnat chiar în acest weekend.

Arne Slot și noul Liverpool

Arne Slot, olandezul de 45 de ani de la Feyenoord, a devenit în această săptămână marele favorit să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp pe banca tehnică a celor de la Liverpool.
Informația a fost dezvăluită de jurnaliștii "de casă" ai clubului de pe Anfield, fiind ulterior comentată de mai multe voci importante din lumea fotbalului.
Astăzi, antrenorul celor de la Feyenoord a vorbit despre posibilitatea de a ajunge în locul lui Klopp din vara acestui an. Arne Slot s-a declarat încântat și a spus că este optimist că acest lucru se va întâmpla, cele două cluburi aflându-se acum în negocieri pentru transferul antrenorului.
"Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, deciziile mele sunt clare. Feyenoord și Liverpool sunt în discuții pentru a negocia, aștept să văd ce va ieși din asta. Eu sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord", a declarat Arne Slot pentru ESPN.
Jurnaliștii The Athletic au scris și despre cum ar putea arăta lotul lui Liverpool sub comanda lui Arne Slot. Viitorul antrenor al "cormoranilor" va avea o vară fierbinte pentru a crea un lot competitiv.
Conform sursei citate, nu se vor lua fotbaliști world-class, care să garanteze performanța în cel mai scurt timp, olandezul care va sosi în locul lui Klopp având un plan pe termen lung, care vizează câțiva dintre cei mai de perspectivă jucători din Europa.
Primul pe lista noului tehnician va fi Santiago Gimenez, vârful de 23 de ani mexican născut în Argentina care a strălucit sub comanda lui Slot, la Feynoord. Un alt pariu al lui Arne Slot va fi Teun Koopmeiners, mijlocașul central al lui Atalanta, care are 14 goluri și 5 assisturi în acest sezon pentru formația lui Gasperini, în toate competițiile.
Tehnicianul olandez va avea nevoie și de un atacant de bandă dreaptă, în contextul în care Salah va pleca. De data aceasta, însă, Slot nu va avea mână liberă, șefii de pe Anfield fiind în discuții de mai mult timp cu West Ham pentru internaționalul englez Jarrod Bowen.
Un ultim post care trebuie întărit în vară de Liverpool este cel de fundaș central. Oficialii lui Liverpool îi urmăresc în acest sens pe Piero Hincapie (Leverkusen), Jean-Clair Todibo (Nice) și Marc Guehi (Palace), dar nu e exclus să apară și alte variante.
Cum ar putea arăta Liverpool sub comanda lui Arne Slot: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Van Dijk, Hincapie/Todibo/Guehi, Robertson - Szoboszlai, Koopmeiners, MacAllister - Bowen, Santiago Gimenez, Luis Diaz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo