Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Lui Drăgușin i-am oferit mai mulți bani decât Tottenham!" Anunțul venit de la campioana din Serie A

Dani Morar

Publicat 08/02/2024 la 11:02 GMT+2

Radu Drăgușin a ales să se transfere la Tottenham în această iarnă, devenind cel mai scump transfer din Premier league în perioada de mercato. Chiar și așa, românul a avut două oferte mai bune din punct de vedere financiar, lucru confirmat de președintele lui Napoli.

Radu Drăgușin (Tottenham)

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin a fost al doilea cel mai scump transfer al iernii în Europa, după transferul la Tottenham, care a plătit 30 de milioane de euro în schimbul său.
Fundașul a mai primit două oferte concrete, de la Bayern Munchen și Napoli. Ambele formații ofereau un salariu mai mare decât în Anglia, acolo unde românul câștigă 2,8 milioane de euro pe sezon.
Aurelio De Laurentiis a confirmat că Napoli era pregătit să îi ofere mai mult din punct de vedere financiar, asta după ce s-a scris că și Bayern Munchen oferea un salariu de 6 milioane de euro.
"Sunt cluburi cu nume mai important, care atrag mai mult și nu mă supăr niciodată din cauza asta. Lui Drăgușin i-am oferit mai mulți bani decât Tottenham, dar a preferat Anglia. A preferat Tottenham chiar și în detrimentul lui Bayern. Nu te poți lupta cu dorința", a spus De Laurentiis, potrivit Tuttomercatoweb.

Radu Drăgușin, analizat de jurnaliștii englezi

Radu Drăgușin a fost transferat de Tottenham, de la Genoa, pentru 25 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer al iernii în Premier League. Românul a jucat pe final în partidele cu Manchester United, Brentford și Everton și așteaptă să intre ca titular pentru a demonstra că își merită locul.
Jim White și Alex Crook, jurnaliști la Talk Sport, au discutat despre transferurile realizate de Spurs în această perioadă și se întreabă dacă fundașul va reuși să pună umărul și să o ajute pe formația antrenată de Ange Postecoglou să termine în primele 6.
"Au făcut afaceri decente. Tottenham a avut o fereastră extraordinară. Radu Drăgușin, adus de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de lire sterline, știe ce face și cunoaște situația.
Mă întreb dacă va reuși să facă ceva pentru ca Tottenham să ajungă în primele șase la sfârșitul sezonului sau chiar să ajungă în top patru", a spus Jim White, potrivit Talk Sport.
Radu Drăgușin a evoluat în 3 meciuri de la transferul la Tottenham, dar nu a fost inclus încă în primul 11 de către antrenorul lui Spurs. Săptămâna trecută, Postecoglou a vorbit pe larg despre transferul lui Drăgușin la Spurs, dând de înțeles că fundașul va avea șansele sale să joace, chiar dacă australianul a spus clar că nu va schimba sistemul de joc pentru a-i face loc în echipă. Deși va folosi în continuare un sistem cu doi fundași centrali, antrenorul lui Tottenham a insistat că va roti jucătorii, deoarece programul este foarte încărcat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo