Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City a intrat în cursa pentru Leroy Sane! Germanul ar putea reveni pe Etihad

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/11/2023 la 15:31 GMT+2

Presa germană are informații în legătură cu interesul celor de la Manchester City pentru fotbalistul lui Bayern Munchen, Leroy Sane. Fostul jucător al "cetățenilor"ar putea reveni pe Etihad, dar trupa lui Guardiola va avea concurență acerbă pentru realizarea acestui transer.

Leroy Sané vom FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Cei de la Bild notează că Leroy Sane ar putea deveni subiectul unui transfer spectaculos în această vară. Manchester City și-ar fi propus să îl readucă pe atacantul de 27 de ani, la 4 ani de la transferul în Bavaria.
City nu este singura echipă interesată de serviciile internaționalului german. Liverpool este o altă echipă din Premier League despre care se spune că l-ar dori pe Sane din sezonul viitor. Cele două rivale se vor întâlni sâmbăta viitoare în primul meci direct al sezonului.
Contractul lui Sane cu Bayern Munchen se încheie în vara anului 2025, dar surse din presa germană anunță că șefii bavarezilor vor începe negocierile pentru prelungirea înțelegerii, odată ce Sane va reveni de la echipa națională.
Citește și:

Leroy Sane, aproape de revenirea în Premier League?

Transferat de la Manchester City în 2020, pentru suma de 49 de milioane de euro, Leroy Sane trece prin cea mai bună perioadă a sa de la Bayern. Acesta a marcat nu mai puțin de 9 goluri și a oferit 7 pase decisive în toate competițiile de-a lungul acestui sezon.
Pentru un eventual transfer, cele două echipe din Anglia ar trebui să ofere o sumă cel puțin la fel de mare, precum cea pentru care a fost transferat acesta de la Manchester City. Sub comanda lui Pep Guardiola, Leroy Sane a contribuit la 85 de reușite în 135 de meciuri.
Leroy Sane se află în cantonamentul echipei naționale a Germaniei, care va disputa două amicale, împotriva Turciei și a Austriei. Ambele echipe sunt calificate la EURO 2024, iar cele două meciuri vor avea loc mâine, respectiv marți.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo