Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, aproape de o super lovitură! Transferul ar putea intra în istoria fotbalului

Bianca Dumitru

Publicat 25/06/2023 la 09:46 GMT+3

Manchester City vrea, după un sezon de vis, să transfere jucători de top cu care să poată repeta performanța din stagiunea recent încheiată. Oficialii de pe Etihad sunt aproape de o primă super lovitură a verii, ajungând la un acord cu Josko Gvardiol.

Josko Gvardiol (RB Leipzig) vs Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a avut un sezon de vis, în care a reușit tripla, câștigând titlul de campioană în Premier League, Cupa Angliei și trofeul Champions League.
Acum oficialii clubului se pregătesc de o perioadă de mercato intensă, în care își doresc să transfere mai mulți jucători importanți, printre care se numără Declan Rice, Fede Valverde și Achraf Hakimi.
Pep Guardiola își dorește să-l aibă în lotul său și pe Josko Gvardiol, care a atras atenția multor cluburi de top din Europa grație evoluțiilor sale de la RB Leipzig și din naționala Croației.
Deși pe urmele fundașului s-au aflat și cei de la Real Madrid, croatul ar fi ajuns la un acord cu șefii lui Manchester City pentru un transfer. Jurnalistul Fabrizio Romano a scris că cele două părți s-au înțeles asupra termenilor personali din contract.
Citește și:

GVARDIOL POATE DEVENI CEL MAI SCUMP FUNDAȘ DIN ISTORIE

Până la realizarea transferului, însă, mai este mult de lucru. Conducerea campioanei Angliei trebuie să poarte negocieri cu cei de la RB Leipzig, care nu vor să-l piardă pe fotbalistul de 21 de ani.
În încercarea de a-l păstra încă cel puțin un an la echipă, oficialii clubului din Bundesliga nu vor accepta oferte mai mici de 100 de milioane de euro în schimbul croatului.
O astfel de mutare ar intra direct în istoria fotbalului, Gvardiol având șansa de a deveni cel mai scump fundaș din lume. Recordul este deținut în prezent de Harry Maguire, care a fost transferat de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo