Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City e marea favorită la titlu în opinia lui Carragher! Care e singura echipă care îi poate pune probleme

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2023 la 12:03 GMT+2

Manchester City și Chelsea au remizat aseară, scor 4-4, într-unul dintre cele mai intense meciuri din acest sezon de Premier League. La finalul partidei, Jamie Carragher a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană a Angliei, precizând care este echipa care le-ar putea pune probleme jucătorilor lui Pep Guardiola.

Erling Haaland of Manchester City celebrates their third goal

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a obținut un singur punct, aseară, din deplasarea pe terenul celor de la Chelsea, meciul contând pentru a 12-a etapă din Premier League încheindu-se cu scorul de 4-4.
Aceasta a fost prima confruntare, după 63 de ani, între cele două echipe, în care fiecare a reușit să înscrie cel puțin 3 goluri. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în noiembrie 1960, când Chelsea se impunea cu 6-3 în fața lui City.
După remiza spectaculoasă de pe Stamford Bridge, Jamie Carragher a vorbit despre lupta pentru titlu din Premier League. Fostul fotbalist a spus că o vede pe City drept mare favorită să devină din nou campioană a Angliei.
Carragher a punctat, totodată, că echipa lui Pep Guardiola nu și-a dezvăluit încă cel mai înalt nivel și a vorbit despre avantajul minim pe care aceasta îl are în fața rivalilor de la Arsenal și Liverpool.
Fostul fundaș al "cormoranilor" a precizat că formația lui Jurgen Klopp este singura pe care o consideră capabilă să le pună probleme celor de la Manchester City, spunând că Liverpool se poate dovedi mai provocatoare decât a fost Arsenal în stagiunea precedentă.
Citește și:

Liverpool, "cea mai importantă adversară a lui City"

"Cred că City este încă la un nivel peste Liverpool și Arsenal. Acest lucru s-ar putea schimba în următoarele patru sau cinci luni, pe măsură ce acele echipe cresc, cu siguranță Liverpool poate face asta, are o mulțime de jucători noi. Dar mi se pare că nu am văzut-o pe adevărata City în acest sezon și încă e în fruntea clasamentului.
Când ne uităm la clasament, este unul grozav. City nu s-a îndepărtat de ceilalți. În anumite privințe, acesta (n.r. remiza cu Chelsea) a fost un rezultat foarte bun pentru campionat. Pe măsură ce sezonul înaintează, decalajele vor crește.
De ce nu ar trebui Liverpool să meargă la Manchester City și să creadă că sunt în această cursă pentru titlu? E singura echipă care a pus cu adevărat presiune pe City în ultimii ani.
Liverpool este o nouă echipă, dar ar putea fi totuși cea mai importantă adversară a lui Manchester City, deoarece are jucători și un antrenor care a mai făcut asta", a spus Carragher, citat de Daily Mail.
În acest moment, Manchester City are 28 de puncte, fiind lider în clasamentul din Premier League, cu un singur punct peste Liverpool și Arsenal.
În următoarea etapă a campionatului, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, campioana Angliei va juca pe teren propriu contra celor de la Liverpool.
Ce echipă va câștiga titlul în Premier League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo