Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, doar o remiză cu penultima clasată în Premier League! "Diavolii" riscă să piardă locul 6

Bianca Dumitru

Actualizat 27/04/2024 la 18:58 GMT+3

Manchester United a ajuns în această după-amiază la 4 meciuri consecutive fără înfrângere în Premier League. Echipa lui Ten Hag a remizat cu cei de la Burnley și mai are un avans de doar un punct în fața celor de la Newcastle, în cursa pentru locul 6.

Zeki Amdouni of Burnley celebrates scoring his team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Burnley FC at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a obținut doar o remiză în această după-amiază, pe teren propriu, în duelul cu Burnley, meciul contând pentru a 35-a etapă din Premier League încheindu-se cu scorul de 1-1.
În ciuda numeroaselor ocazii de gol, 23 pentru United și 15 pentru Burnley, partida a fost săracă în goluri. Primă reușită a partidei a venit în minutul 79, când Antony a profitat de o greșeală în apărarea lui Burnley și, după ce a primit mingea la marginea careului, a trimis-o în plasă.
Ulterior, în minutul 87, Zeki Amdouni a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost acordat după consultarea VAR.
După rezultatul de astăzi, echipa lui Erik ten Hag este pe locul 6 al clasamentului, cu 54 de puncte, menținându-se cu 3 puncte în fața celor de la Newcastle, principala contracandidată la locul 6, ultimul care asigură prezența în următorul sezon al cupelor europene. De cealaltă parte, Burnley ocupă locul 19, cu 24 de puncte.
În următoarea etapă din Premier League, Manchester United va juca pe terenul celor de la Crystal Palace, în timp ce formația lui Vincent Kompany va primi vizita celor de la Newcastle.
Citește și:

Rezultatele zilei în Premier League

West Ham - Liverpool 2-2
Fulham - Crystal Palace 1-1
Manchester United - Burnley 1-1
Newcastle - Sheffield Utd 5-1
Wolves - Luton 2-1
Everton - Brentford, ora 19:30
Aston Villa - Chelsea, ora 22:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo