Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United pregătește o mutare SURPRIZĂ! Fotbalistul dorit în urma scandalurilor cu Sancho și Antony

Bianca Dumitru

Publicat 12/09/2023 la 10:41 GMT+3

Manchester United se confruntă cu probleme importante în ceea ce îi privește pe Jadon Sancho și Antony, fotbaliști pe care antrenorul Erik ten Hag nu va mai conta în următoarea perioadă. Astfel, șefii de pe Old Trafford își doresc să îl transfere pe Anwar El Ghazi, rămas liber de contract.

Erik ten Hag (L) talks with Manchester United's Antony during the UEFA Europa league quarter-final, first leg football match between Manchester United and Sevilla at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are ambiții mari în acest sezon de Premier League, dar începutul stagiunii a fost nefast pentru echipa lui Erik ten Hag, care a avut rezultate oscilante.
"Diavolii roșii" au obținut două victorii la limită, 1-0 cu Wolves și 3-2 cu Nottingham, și au fost învinși de Tottenham (scor 2-0) și Arsenal (scor 3-1), fiind pe locul 11 în clasament, după 4 etape.
Erik ten Hag are și alte probleme în afara de rezultatele echipei. Tehnicianul nu mai poate conta în perioada următoare pe Antony, exclus din lot după ce a fost acuzat de violență domestică.
În plus, antrenorul se află în conflict cu Jadon Sancho, care a făcut acuzații dure la adresa lui Ten Hag, după ce a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Arsenal.
În aceste condiții, oficialii de pe Old Trafford și-ar dori să facă un transfer, punând ochii pe un atacant care este liber de contract.
Citește și:

Manchester United îl vrea pe El Ghazi

Este vorba despre Anwar El Ghazi, fost jucător al celor de la Aston Villa și Everton. Olandezul de 28 de ani s-a despărțit recent de PSV Eindhoven.
Conform jurnaliștilor Daily Mail, El Ghazi are oferte și din Arabia Saudită, dar ar fi tentat de transferul la Manchester United, mutare care i-ar permite să revină în Premier League.
Presa din Anglia consideră că această ar fi o "mișcare șoc" pentru United în condițiile în care Antony și Jadon Sancho i-au costat pe "diavoli" 180 de milioane de euro.
Anwar El Ghazi, care are o cotă de piață de 5 milioane de euro, a mai evoluat de-a lungul carierei la Ajax și Lille, având în palmares o Cupă și o Supercupă a Olandei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo