Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United pune preț pe Greenwood! Suma pe care o vor "diavolii" în schimbul atacantului de 22 de ani

Bianca Dumitru

Publicat 19/02/2024 la 21:44 GMT+2

Mason Greenwood este împrumutat în acest sezon la Getafe, club unde se simte foarte bine. Prestațiile sale l-au dus pe atacant în atenția celor de la Real Madrid și Barcelona, iar englezii au stabilit acum ce sumă vor în schimbul lui în vara acestui an, pentru a accepta un transfer definitiv.

Die Klage gegen Mason Greenwood wurde fallen gelassen

Credit imagine: SID

Mason Greenwood a ajuns în toamna anului trecut la Getafe, unde a fost împrumutat de Manchester United pentru sezonul 2023/24.
Oficialii "diavolilor roșii" au decis că nu vor să-l readucă la echipă din vară, intenționând să-l vândă, cu atât mai mult cu cât prestațiile atacantului l-au adus în atenția formațiilor de top din La Liga, Barcelona, Real Madrid și Atletico.
Jurnalistul Christopher Michel a anunțat la începutul acestei săptămâni că șefii lui United au stabilit ce sumă de bani vor în schimbul fotbalistului de 22 de ani. Conform sursei citate, englezii speră să obțină pentru transferul lui Greenwood 40 de milioane de euro.
Această sumă ar putea fi un pic prea mare ținând cont de faptul că atacantul mai are doar un an de contract cu clubul de pe Old Trafford, care ar putea fi forțat astfel să își reducă pretențiile pentru a reuși să-l vândă.
Citește și:

Greenwood se simte bine după împrumutul în Spania

Mason Greenwood a fost format de academia celor de la Manchester United, cu care a semnat în 2007, când avea doar 6 ani. 12 ani mai târziu, englezul a ajuns la echipa de seniori a clubului, care l-a împrumutat ulterior, în septembrie 2023, la Getafe.
În acest sezon, în Spania, fotbalistul de 22 de ani a adunat 24 de apariții în tricoul echipei antrenate de Pepe Bordalas Jimenez, pentru care a reușit 7 goluri și 5 pase decisive.
Greenwood, care mai are contract cu United până în 2025, are o cotă de piață de 7,5 milioane de euro. În perioada 2020-2021, când era titular la Manchester, atacantul ajunsese să valoreze 50 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo