Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, surpriza negativă a finalului de an! "Diavolii" nu au mai pățit asta de 12 ani

Dani Morar

Actualizat 30/12/2023 la 21:30 GMT+2

Manchester United a pierdut, scor 1-2, pe terenul lui Nottingham Forest, echipă care putea chiar să câștige. Partida a fost una lipsită de multe ocazii de poartă, dar cu un ritm de joc alert și cu mingi pe muchie de cuțit.

I giocatori dello United a testa bassa, Premier League

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pierdut ultimul meci al anului pentru prima dată din 2011 încoace. Formația de pe Old Trafford era învinsă atunci de Blackburn, în timp ce astăzi a cedat cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la Nottingham Forest. Este doar a doua oară în istorie când Nottingham o învinge pe United.
Oaspeții au avut posesia în prima repriză, dar Nottingham a fost mai periculoasă, fără a-și crea ocazii mari. Jocul a fost unul cu ritm bun, dar fazele de poartă au lipsit.
În minutul 33 a avut loc o fază extrem de periculoasă a celor de la Man United. Dalot a pătruns pe partea stângă și putea șuta, dar a preferat să-i paseze lui Eriksen, care a trimis mai departe, la Wan-Bissaka. Fundașul lateral a șutat din marginea careului, dar mingea trimisă de el a fost blocată în ultimul moment.
Anthony a fost schimbat după pauză, iar brazilianul a ajuns la cifre dezastruoase. Fotbalistul transferat de la Ajax pentru 100 de milioane de euro are 1417 minute fără gol marcat în Premier League, timp în care a șutat la poartă de 48 de ori.
Gazdele au cerut un penalty imediat după pauză, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. În minutul 56, Dalot putea să deschidă scorul, dar șutul trimis de Dalot a lovit bara din dreapta, iar tabela a rămas nemodificată.
Nottingham a dat lovitura în minutul 64. Nicolas Dominguez a finalizat perfect, cu latul, după ce a fost servit excelent în centrul careului de către Montiel. A fost primul gol al argentinianului în acest sezon de Premier League.
United a egalat cu 12 minute înaintea finalului. Turner a greșit grav, iar Garnacho a recuperat și putea să șuteze, dar a preferat să îi paseze lui Marcus Rashford, care se afla într-o situație mai bună și care a înscris cu o execuție de finețe.
Bucuria "diavolilor" nu a durat mult, iar Nottingham a preluat din nou conducerea. Eriksen a ratat o ocazia mare de a marca, iar pe contraatac gazdele au lovit din nou, prin Morgan Gibbs White, care a trimis un șut superb.
Nottingham – Manchester United s-a încheiat 2-1, iar elevii lui Ten Hag rămân pe locul 7, cu 31 de puncte, și pot fi depășiți în clasament de Brighton și Newcastle.
Citește și:

Nottingham – Manchester United: Echipele de start:

Nottingham Forest: Turner - Montiel, Niakhate, Murillo, Aina - Danilo, Yates - Gibbs-White, Dominguez, Elanga - Wood
Rezerve: Boly, Hudson-Odoi, Kouyate, Mangala, Tavares, Toffolo, Vlachodimos, Williams, Worrall
Antrenor: Nuno Espirito Santo
Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - Mainoo, Eriksen - Antony, Fernandes, Garnacho - Rashford
Rezerve: Bayindir, Diallo, Gore, Kambwala, McTominay, Mejbri, Pellistri, Reguilon, van de Beek
Antrenor: Erik Ten Hag
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo