Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, victorie importantă la Aston Villa! "Diavolii" țin aproape de locul 4 în Premier League

Dani Morar

Actualizat 11/02/2024 la 20:29 GMT+2

Manchester United a învins-o pe Aston Villa pe final, după ce părea că partida se îndreaptă spre un egal. Hojlund a deschis scorul în prima repriză, dar gazdele au egalat în partea secundă. McTominay a înscris golul victoriei, cu care formația de pe Old Trafford ține aproape de locurile de Champions League.

Rasmus Hojlund (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Manchester United și Aston Villa s-au întâlnit într-o partidă din etapa a 24-a din Premier League. Pe Villa Park, oaspeții s-au impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Hojlund și McTominay și sunt la 6 puncte de locul 4, ocupat de Tottenham. Villa e pe 5, la 1 punct în spatele lui Spurs.
"Diavolii" au deschis scorul după 17 minute. Bruno Fernandes a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Harry Maguire a recentrat pentru Hojlund. Danezul a dejucat pasul la offside al apărării adverse și a marcat din interiorul careului mic.
La 21 de ani și 7 zile, Rasmus Hojlund a devenit al doilea cel mai tânăr jucător care marcheză în 5 etape consecutive în Premier League, după Nicolas Anelka, în noiembrie 1998 (19 ani și 239 de zile).
Replica gazdelor a venit la jumătatea primei reprize. John McGinn a primit o pasă în centru și a trimis un șut puternic, dar Onana a fost la post și a repsins în corner.
Aston Villa a egalat în minutul 67. După multe atacuri la poarta lui Onana și al 10-lea corner, Douglas Luiz a profitat de ezitarea fundașilor lui United și a înscris din apropiere.
Pentru Luiz a fost al 7-lea gol pe Villa Park în acest sezon. Este jucătorul cu cele mai multe reușite pe o singură arenă în Premier League în 2023-2024, fiind golgheter la acest capitol.
Cu 20 de minute înainte de final, Garnacho a luat o acțiune pe cont propriu, pe un contraatac al lui United și a fost aproape de a-și aduce din nou echipa în avantaj. Argentinianul a trimis milimetric pe lângă bara din dreapta, spre disperarea lui Ten Hag.
Scott McTominay a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap, cu 4 minute înaintea finalului. Aston Villa – Manchester United s-a încheiat 1-2, iar "diavolii" sunt pe locul 6 în Premier League, cu 41 de puncte.
Citește și:

Aston Villa – Manchester United: Echipele de start:

  • Aston Villa: Martinez; Cash, Carlos, Lenglet, Moreno - Kamara, Luiz - Bailey, Ramsey, McGinn - Watkins
Rezerve: Diaby, Digne, Iroegbunam, Hayden, Olsen. Rogers, Tielemans, Torres, Zaniolo
  • Manchester United: Onana - Dalot, Maguire, Varane, Shaw - Mainoo, Casemiro - Garnacho, Bruno Fernandes, Rashford - Hojlund
Rezerve: Amrabat, Antony, Bayindir, Diallo, Eriksen, Evans, Forson, Lindelof, McTominay.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo