Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcus Rashford a numit fără ezitare cel mai bun jucător din Premier League, la momentul actual

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/05/2024 la 10:58 GMT+3

Marcus Rashford nu a stat pe gânduri când a trebuit să numească cel mai bun jucător din Premier League, la momentul actual. Atacantul lui Manchester United a dezvăluit și care a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit în întreaga sa carieră.

Marcus Rashford of Manchester United looks on during the Emirates FA Cup Fifth Round match between Nottingham Forest and Manchester United at City Ground.

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a acceptat provocarea lui Gary Neville de a răspunde rapid unor întrebări despre cariera sa fotbalistică și nu numai. În cadrul acestui interviu inedit, internaționalul englez a numit cel mai bun fotbalist din Premier League, în opinia sa: "Anul trecut, cu siguranță a fost Erling Haaland, dar luând ultimele 4-5 sezoane este 100% Kevin De Bruyne", a spus Rashford, citat de Sports Bible.
Produsul academiei lui Manchester United a recunoscut că l-ar alege pe Cristiano Ronaldo să execute un penalty de care ar depinde viața sa. Totodată, acesta l-a numit pe Zlatan Ibrahimovic ca cel mai impunător caracter din vestiar: "Este el însuși, indiferent unde merge".
Atacantul l-a mai ales pe Wayne Rooney, ca cel mai bun căpitan pe care l-a avut și Camp Nou, ca cel mai frumos stadion pe care a evoluat, în afară de Old Trafford.
Citește și:

Walker, cel mai dificil adversar din cariera lui Rashford

Acesta a numit un jucător al lui Manchester City și când a trebuit să aleagă cel mai greu adversar din întreaga sa carieră. Atacantul de 26 de ani nu a ezitat și l-a numit pe Kyle Walker, fundașul lateral al lui Pep Guardiola:
"Abilitățile sale fizice sunt incredibile. Mereu va fi o zi grea împotriva lui. Trebuie să-l prinzi cu garda jos, să-l ademenești în poziția greșită, dar chiar și atunci se poate replia", a adăugat englezul.
Rashford se pregătește de un meci extrem de important alături de colegii săi de la Manchester United. "Diavolii roșii" au șansa de a urca pe locurile de cupe europene cu o victorie în deplasarea de la Crystal Palace, astăzi de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo