Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momente de panică în Premier League. Un jucător de la Everton a rămas inconștient după o ciocnire violentă

Andrei Nicolae

Publicat 21/04/2024 la 18:30 GMT+3

Everton și Nottingham Forest s-au întâlnit duminică după-amiază într-un meci extrem de important privind salvarea de la retrogradare, însă duelul a fost marcat de un moment îngrijorător. Pe finalul meciului, Beto, atacantul "caramelelor", a rămas inconștient pe gazon, după ce s-a dat cap în cap cu unul dintre adversarii săi.

Everton, Beto

Credit imagine: Getty Images

După-amiaza de duminică din Premier League a oferit un moment de panică în cadrul partidei dintre Everton și Nottingham Forest. În minutele de prelungire ale partidei de pe Goodison Park, Beto, jucătorul introdus de Sean Dyche în minutul 67, a fost lăsat inconștient pe gazon de unul dintre adversarii săi, Morgan Gibbs-White.
Cei doi au sărit împreună la o minge și s-au dat cap în cap. Dacă jucătorul lui Forest a resimțit câteva dureri și a reușit să se ridice pe propriile picioare, atacantul lui Everton a căzut lat pe teren, moment ce a generat panică în rândul jucătorilor și celor aflați pe stadion.
Din fericire, medicii s-au mișcat extrem de repede și l-au ajutat pe Beto să își recapete cunoștința. Totuși, brazilianul nu a putut continua partida și a fost scos de pe teren pe targă și cu o mască de oxigen pe față, arătând semnul că este OK. Sud-americanul a fost ulterior transportat la spital pentru analize amănunțite.
Citește și:

Everton a câștigat duelul cu Nottingham Forest în lupta pentru evitarea retrogradării

După momentul îngrijorător ce l-a vizat pe Beto, Everton a câștigat partida de pe teren propriu cu scorul de 2-0, obținând trei puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cele două echipe sunt vecine în clasament, ambele fiind situate deasupra "liniei roșii" din Premier League.
Everton are 30 de puncte, iar "pădurarii" au 26, în timp ce Luton Town, prima sub linie, are 25 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo