Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi probleme pentru Manchester City, cu o săptămână înainte de meciul cu Real Madrid din sferturile Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 01/04/2024 la 10:20 GMT+3

Manchester City și Arsenal au remizat, scor 0-0, în cel mai tare meci al etapei a 29-a din Premier League. Pep Guardiola a fost nevoit să-l schimbe pe Nathan Ake, care s-a accidentat, până acum nefiind cunoscută gravitatea problemei acestuia.

Aké se retira lesionado en el Manchester City-Arsenal.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Arsenal au remizat, aseară, scor 0-0, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din Premier League.
În prima repriză, Pep Guardiola a fost nevoit să-l înlocuiască de pe teren pe Nathan Ake, care și-a cerut schimbarea din cauza unor probleme musculare. Fotbalistul s-a prăbușit pe gazon în minutul 25 și a fost înlocuit, părăsind terenul șchioptând ușor.
Nu se cunoaște încă gravitatea accidentării olandezului, dar problemele sale au picat cum nu se poate mai prost, în condițiile în care Manchester City o va înfrunta pe 9 aprilie, în deplasare, pe Real Madrid, în manșa tur a sferturilor de finală din Champions League.
Pep Guardiola îi mai are accidentați în prezent și pe Kyle Walker, Ederson și John Stones, dar revenirile lor sunt așteptate până la duelul cu "galacticii". Rămâne de văzut și care va fi verdictul medicilor pentru Ake.
Până la meciul cu Real Madrid, Manchester City le va mai înfrunta pe Aston Villa și Crystal Palace, în dueluri contând pentru etapele 31 și 32 din Premier League.
Citește și:

GUARDIOLA, DESPRE LUPTA PENTRU TITLU, DUPĂ MANCHESTER CITY – ARSENAL 0-0

La finalul meciului cu Arsenal, Pep Guardiola a vorbit despre lupta la titlu în Premier League, acolo unde știe că nimic nu e decis, primele 3 clasate fiind despărțite de doar 3 puncte, cu Liverpool având un ușor avantaj.
Tehnicianul lui Manchester City a lăudat pressingul făcut de Arsenal, motiv pentru care echipa sa nu și-a putut impune jocul obișnuit.
"A fost un meci greu. A fost un joc destul de asemănător cu ultimele partide ale noastre. Luăm acest punct și trecem la următorul meci. Ei fac un pressing foarte bun. Sunt maeștri în acest sens. Au jucători cu multă calitate în apărare, care se apără perfect, compact, în blocaj jos. Am încercat.
Sunt o mulțime de jocuri. Se întâmplă uneori. Nu am vorbit încă cu medicii, dar dacă a decis să iasă de pe gazon (n.r. Nathan Ake) e pentru că s-a întâmplat ceva. Acum trebuie doar să ne relaxăm, să ne recuperăm și miercuri vom reveni", a declarat Pep Guardiola.
Ce echipă va câștiga titlul în Premier League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo