Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osimhen, spre Liverpool? Cine îl consideră înlocuitorul perfect pentru vedeta "cormoranilor"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/04/2024 la 21:55 GMT+3

Mo Salah este tot mai aproape de despărțirea de Liverpool, iar "cormoranii" trebuie să umple golul pe care îl va lăsa atacantul egiptean. Un fost mare jucător al lui Liverpool crede că Victor Osimhen ar fi o achiziție "fantastică", după ce a fost întrebat cine l-ar putea înlocui pe Mohamed Salah.

Victor Osimhen (Napoli)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alina Chiță
Atacantul a fost cel mai important jucător de pe Anfield de la venirea sa în 2017, dar se așteaptă să plece în această vară, mai ales că și Jurgen Klopp va pleca la finalul sezonului. Conducerea lui Liverpool a respins și vara trecută o ofertă din Arabia Saudită pentru Mo Salah, de 200 de milioane de euro, iar arabii încă au interes pentru vedeta cormoranilor.
Steve Nicol, fost jucător la Liverpool, crede că un înlocuitor potrivit al lui Salah este Victor Osimhen (25 de ani), deoarece acesta e un atacant prolific și va fi capabil să se ridice la înălțimea așteptărilor.
Nicol a declar pentru ESPN FC: "E clar faptul că Salah va pleca, fie anul acesta, fie anul viitor. Osimhen? Cred că ar fi fantastic pentru Liverpool. La mijlocul terenului, tocmai au semnat Alexis Mac Allister și Dominik Szoboszlai. Endo s-a dovedit a fi incredibil, ai nevoie de cineva care să alerge toată ziua și să le dea lui Mac Allister, Szoboszlai și Salah".
Steve Nicol a mai susținut că aducerea lui Osimhen l-ar face pe Darwin Nunez să joace mai în spate. Fostul jucător de la Benfica a demonstrat că are calitate, dar la finalizare nu a fost mereu cel mai inspirat, în timp ce Osimhen s-a dovedit a fi necruțător în fața porții.
Citește și:

Osimhen, dorit și de PSG

Victor Osimhen a semnat cu Napoli în 2020, iar sezonul trecut a fost cel mai bun pentru el, marcând peste 30 de goluri. Napoli, la rândul său, pare dispusă să se despartă de jucătorii importanți ai echipei pentru suma potrivită.
Jucătorul nigerian a mărturisit că un transfer în Premier League este un obiectiv în cariera sa. El a declarat pentru Sky Sports la începutul acestui an: "Desigur, într-o zi, cu siguranță (n.r. transferul în Anglia), dar deocamdată, am alte planuri în cariera mea pe care le aștept cu nerăbdare. Așa că, atunci când va veni momentul, toată lumea va ști".
Victor Osimhen este "vânat" de mai multe echipe mari din Europa, printre care și Paris Saint-Germain. Francezii se orientează către un înlocuitor pentru Kylian Mbappe, care a anunțat că va pleca la sfârșitul acestui sezon de pe Parc de Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo