Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, "obsedat" de un brazilian din Premier League! Transferul ar depăși 100 de milioane de euro

Bianca Dumitru

Publicat 28/03/2024 la 10:57 GMT+2

Pep Guardiola a pus ochii pe unul dintre cei mai buni mijlocași brazilieni din Premier League. Antrenorul celor de la Manchester City îl vrea pe Bruno Guimaraes, transferul acestuia fiind atractiv pentru clubul de pe Etihad, chiar dacă va ajunge să coste peste 100 de milioane de euro.

Pep Guardiola

Credit imagine: AFP

Pep Guardiola a început să-și facă lista cu jucătorii doriți din următorul sezon la Manchester City. Conform presei din Spania, antrenorul care mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025 vrea să-l aducă pe Etihad pe Bruno Guimaraes.
Mijlocașul brazilian de la Newcastle a fost unul dintre cei mai buni jucători din Premier League în ultimele sezoane, iar prestațiile lui au atras atenția mai multor cluburi de top din Europa, printre care și Real Madrid, PSG sau Chelsea.
Potrivit jurnaliștilor de la Fichajes.net, Guardiola ar vrea și el acum să-l transfere pe brazilian, iar mutarea le este plac și șefilor de la City, care ar fi dispuși să facă o ofertă, în ciuda faptului că operațiunea nu va fi deloc ieftină.
Cei de la Newcastle ar vrea minim 100 de milioane de euro în schimbul lui Guimaraes, iar datorită "luptei" care s-ar putea da între mai multe cluburi pentru transferul lui, suma ar putea crește destul de mult.
Citește și:

Guimaraes și-a prelungit recent contractul cu Newcastle

Bruno Guimaraes a ajuns la Newcastle în ianuarie 2022 de la Lyon, echipă de Champions League în acel moment. Transferul, care a costat 42 de milioane de euro, a reprezentat prima mutare de top, brazilianul fiind urmărit de multe echipe mai importante decât Newcastle la vremea respectivă.
În toamna anului trecut, fotbalistul și-a prelungit contractul cu Newcastle pentru încă 5 sezoane, până în 2028, noua înțelegere bucurându-l pe mijlocaș, care s-a declarat "foarte încântat! Fanii m-au făcut să mă simt ca acasă din prima zi petrecută aici și mă simt foarte iubit", a declarat Guimaraes pentru site-ul oficial al lui Newcastle.
"Sper să continui să îi fac pe fanii noștri fericiți și să ajut echipa. Acesta este obiectivul meu, pentru că nu există cuvinte să descrie cât de fericit sunt acum. Îmi amintesc că în primul interviu am spus că vreau să joc cu Newcastle în Champions League, și iată că s-a întâmplat. Când mă uit pe teren la colegii mei, sunt mândru de toți. Orașul crede din nou și este incredibil ce am reușit să facem pentru echipă", a adăugat brazilianul.
Bruno Guimaraes a jucat 80 de meciuri în tricoul lui Newcastle, reușind 13 goluri și 13 pase decisive, în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo