Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pierdere enormă pentru Liverpool! Klopp a confirmat accidentarea mijlocașului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/01/2024 la 13:43 GMT+2

Liverpool a câștigat primul meci din 2024, scor 4-2, împotriva lui Newcastle, dar s-a ales și cu o mare pierdere pentru o perioadă nedeterminată. Mijlocașul Dominik Szoboszlai s-a accidentat la tendon, chiar înainte să fie scos de pe teren. Încă nu se cunoaște gravitatea accidentării maghiarului.

Jürgen Klopp and Dominik Szoboszlai

Credit imagine: AFP

Articol scris de Daniel Kerekes
Liverpool a început anul 2024 cu un meci spectaculos pe Anfield, câștigat cu scorul de 4-2, în fața celor de la Newcastle. Prima parte a meciului s-a încheiat fără gol, chiar dacă ambele echipe au reușit să marcheze câte o dată, însă reușitele au fost anulate. Mohamed Salah a ratat chiar și o lovitură de pedeapsă în minutul 22.
Cele două echipe au făcut spectacol în partea secundă, marcând în total 6 goluri. Salah de două ori, Curtis Jones și Cody Gakpo au adus victoria "cormoranilor" în fața echipei antrenate de Eddie Howe, pentru care au marcat Alexander Isak și Sven Botman.
Cu această victorie, Liverpool și-a consolidat poziția de lider în Premier League, la 3 puncte de ocupanta locului secund, Aston Villa. Jurgen Klopp a primit totuși o veste proastă în timpul meciului, când Dominik Szoboszlai a ieșit de pe teren, accidentat.
Citește și:

Szoboszlai, accidentare la tendon

Maghiarul a părăsit suprafața de joc în minutul 64, simțind inconfort în zona tendonului. Această accidentare este cu atât mai frustrantă, cu cât stafful tehnic ar fi vrut să-l scoată de pe teren mai repede: "Am vrut să-l schimbăm, acesta era planul, dar a fost vorba de un minut, pentru că la ultima fază a simțit ceva la tendon. Încă nu știm gravitatea situației, deci trebuie să așteptăm”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului, conform site-ului oficial al lui Liverpool.
Dominik Szoboszlai a avut un impact imediat după transferul de la RB Leipzig. Mijlocașul de 23 de ani a reprezentat cea mai scumpă mutare a verii pentru echipa de pe Merseyside, care a plătit clauza de reziliere de 70 de milioane de euro a acestuia.
Titular de drept în echipa lui Klopp, Szoboszlai este depășit doar de Mohamed Salah în clasamentul celor mai multe minute disputate pe teren în acest sezon, dintre jucătorii lui Liverpool. În 26 de meciuri jucate, mijlocașul maghiar a marcat de 4 ori și a oferit 3 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo