Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino recunoaște că Chelsea are nevoie de Palmer: "Este realitatea pe care nu o putem ascunde"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/04/2024 la 16:15 GMT+3

Cole Palmer este pe cale să revină pe teren pentru Chelsea, după ce a fost indisponibil pentru meciul cu Arsenal. Antrenorul Mauricio Pochettino a recunoscut că actuala echipă a "albaștrilor" are nevoie de acesta pentru a performa.

Head Coach Mauricio Pochettino and Cole Palmer of Chelsea during a training session at Chelsea Training Ground on October 6, 2023 in Cobham, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Cole Palmer, golgheterul lui Chelsea din acest sezon, a fost indisponibil pentru derby-ul londonez împotriva lui Arsenal, din cauza unei răceli. Trupa de pe Stamford Bridge a suferit o corecție din partea "tunarilor", care s-au impus cu un neverosimil 5-0.
Înainte de meciul restant, care s-a disputat marți seara, Mauricio Pochettino a asigurat că echipa sa "nu este dependentă de prezența lui Cole Palmer pe teren" și că ai săi colegi "vor fi mai motivați" pentru meciul împotriva marii rivale.
Derby-ul londonez a demonstrat exact contrariul celor spuse de argentinian. Chelsea nu a existat pe teren, iar Arsenal a obținut cea mai mare victorie din istorie împotriva rivalei din oraș.
Citește și:

Palmer, indispensabil pentru Chelsea

Chelsea rămâne în lupta pentru cupele europene, dar rezultatul din derby nu va fi uitat prea rapid de fanii "albaștrilor". Vestea bună pentru aceștia este faptul că Palmer va reveni în lot pentru meciul cu Aston Villa, de mâine seară.
Oricât ar vrea să creadă contrariul, Pochettino a recunoscut că Chelsea este oarecum dependentă de prezența lui Cole Palmer pe teren: "La finalul zilei, aceasta este realitatea. Cole este un jucător cheie pentru noi. Se vede că ne chinuim fără el. Aceasta este realitatea pe care nu o putem ascunde", a declarat Pochettino, citat de Fabrizio Romano.
Cole Palmer a fost, într-adevăr, jucătorul care a ținut-o aproape de unul singur pe Chelsea pe linia de plutire în acest sezon. Cele 20 de goluri ale sale din campionat mențin echipa londoneză cu șanse reale la calificarea în cupele europene, cu 6 meciuri rămase de disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo