Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Postecoglou, omul-record! Este pentru a treia oară Antrenorul lunii în Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 10/11/2023 la 18:49 GMT+2

Ange Postecoglou a fost desemnat, pentru a treia oară consecutiv, Antrenorul lunii în Premier League. Tehnicianul celor de la Tottenham a intrat pe o listă selectă și a stabilit și un record impresionant.

Ange Postecoglou

Credit imagine: Eurosport

Ange Postecoglou a avut un start foarte bun de sezon în Premier League, Tottenham reușind să fie neînvinsă în primele 10 etape ale stagiunii.
În octombrie, Spurs a obținut 3 victorii în campionatul Angliei, învingându-le pe Luton (0-1), Fulhan (2-0) și Crystal Palace (1-2). Pentru rezultatele înregistrate, care i-au dus pe londonezi pe primul loc în clasament, Postecoglou a fost desemnat Antrenorul lunii octombrie în Premier League.
Grecul este al treilea titlu consecutiv, stabilind astfel un record impresionant: este primul tehnician care câștigă această distincție în primele 3 luni ale unui sezon al campionatului englez.
În plus, Postecoglou s-a alăturat după titlul din luna octombrie, unui club select din care fac parte Jurgen Klopp, Pep Guardiola și Antonio Conte. Aceștia sunt singurii antrenori care au mai reușit să câștige de câte 3 ori consecutiv această distincție, cu mențiunea că tehnicianul celor de la Manchester City a cucerit 4 titluri la rând.
Citește și:

POSTECOGLOU, CRITICI PENTRU ARBITRAJ DUPĂ EȘECUL CU CHELSEA

La începutul acestei săptămâni, Tottenham a cedat cu scorul de 1-4 în fața celor de la Chelsea, suferind prima înfrângere a sezonului. După meci, antrenorul celor de la Spurs a spus că este mulțumit de ceea ce au arătat jucătorii săi, dar că eliminările au afectat jocul, iar rezultatul este unul dezamăgitor.
Tehnicianul și-a continuat discursul vorbind despre rolul pe care arbitrajul video îl are în fotbalul modern, concluzionând că VAR-ul duce la "erodarea autorității arbitrului".
"Se face un studiu criminalistic pentru fiecare decizie acolo, cred că așa merge jocul și nu-mi place. Dacă te uiți la tot timpul pe care l-am petrecut astăzi stând degeaba... Poate oamenilor le place așa ceva, dar eu aș prefera să ne vadă jucând fotbal.
Trebuie să acceptăm decizia arbitrului, așa am crescut eu. Această erodare constantă a autorității arbitrului este locul unde se va ajunge, ei nu vor mai avea nicio autoritate. Vom fi sub controlul cuiva din fața unui ecran de televizor, de la câțiva mile distanță.
Decizia este decizia. În 26 de ani am avut parte de multe decizii proaste, dar și multe decizii în favoarea mea. Asta este", a declarat Ange Postecoglou.
În următoarea etapă a campionatului Angliei, Spurs va juca în deplasare contra celor de la Wolves, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 14:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo