Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele reacții, după ce Aston Villa le-a învins pe Arsenal și City în 4 zile: "Fanii au tot dreptul să se gândească"

Andrei Nicolae

Publicat 10/12/2023 la 14:12 GMT+2

Aston Villa a demonstrat că victoria în fața lui Manchester City de miercuri nu a fost o întâmplare și a învins-o aseară pe Arsenal, cu scorul de 1-0. Prestația formației din Birmingham a generat câteva reacții extrem de interesante, care transmit cât de puternică e trupa lui Unai Emery în acest sezon.

Aston Villa sorgt in England für Furore

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa a obținut o nouă victorie importantă în Premier League, după ce a învins-o aseară pe vicecampioana Arsenal. Mijlocașul scoțian John McGinn a deschis scorul încă din minutul 7 pentru gazde, anunțând un meci disputat. Deși o replică a lui Arsenal era așteptată rapid pe Villa Park, aceasta nu a mai venit deloc, reușita lui McGinn dovedindu-se esențială în economia partidei.
Aston Villa a bifat a 15-a victorie consecutivă pe teren propriu, marcând o premieră în istoria clubului. În urmă cu o etapă, trupa lui Unai Emery învingea pe teren propriu campioana din Premier League, Manchester City.
După meci, tehnicianul de pe Villa Park a stabilit obiectivul echipei sale, și anume clasarea în primele patru la finalul sezonului. Antrenorul spaniol nu ia în considerare vocile care spun că trupa din Birmingham se poate bate la titlu încă din acest sezon.
"La început erau șapte echipe principale, dar ne vom lupta să fim acolo sus. Nu sutem candidați (n.r. pentru lupta la titlu). Suntem în Top 4 și asta vom încerca să menținem până la finalul sezonului", a spus Emery, potrivit Marca
Citește și:

Primele reacții din partea analiștilor, după victoriile lui Villa cu Arsenal și Manchester City

Prestațiile de forță ale echipei de pe locul 3 din Anglia au generat și câteva laude din mediul online, una dintre ele fiind cea a lui Jamie Redknapp, fost jucător la Liverpool și Tottenham. Acesta a declarat că "Villa este un club mare și că este entuziasmant să vezi nivelul la care joacă".
Karen Carney, fostă jucătoare pentru echipa lui Arsenal și în prezent analistă, le-a dat speranțe suporterilor de pe Villa Park. "La modul în care învinge echipe precum Manchester City sau Arsenal, cred că fanii au tot dreptul să se gândească la ceva ce se întâmplă".
Phil Neville a avut și el un cuvânt de spus după victoria lui Villa: "Nu cred că sunt pregătiți să câștige titlul, dar trebuie să recunosc că asta a fost cea mai bună prestație a unei echipe din Premier League. Sunt cea mai impresionantă echipă".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo