Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin a primit undă verde pentru a juca în Premier League! Anunțul englezilor de la Daily Mail

Dani Morar

Publicat 13/01/2024 la 16:31 GMT+2

Radu Drăgușin a ajuns în această săptămână la Tottenham și a primit deja permisul de muncă, urmând să își facă debutul duminică, împotriva lui Manchester United. Anunțul a fost făcut de presa britanică, iar mulți îl văd deja pe român în formula de start.

Radu Drăgușin. Sursa: Twitter Tottenham.

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin a semnat în această săptămână cu Tottenham, refuzând-o pe Bayern Munchen. Ange Postecoglou l-a convins pe jucătorul român să vină în Premier League, iar acesta ar putea debuta chiar duminică, împotriva lui Manchester United.
Daily Mail a anunțat că Drăgușin a primit dreptul de muncă în Anglia, iar tehnicianul a promis că-l va include în lot, cel mai probabil urmând să-l folosească încă din primul minut.
În acest moment, Romero este accidentat, iar Radu Drăgușin va face pereche în defensiva lui Ange Postecoglou cu Micky van de Ven, un jucător cu calități asemănătoare internaționalului român. Ambii s-au transferat la Tottenham în acest sezon, olandezul fiind adus de la Wolfsburg pentru suma de 40 de milioane de euro, în vară.
Tottenham a marcat în toate cele 22 de meciuri de când Ange Postecoglou a preluat echipa (a doua cea mai lungă astfel de serie din istoria Premier League). Un succes duminică ar reprezenta o performanță unică în ultimii 34 de ani: din sezonul 1989-1990 Tottenham nu a mai învins-o tur-retur pe United
Spurs se află pe locul 5 în Premier League, la un singur punct distanță de Arsenal și Manchester City (campioana are un meci mai puțin disputat). United e abia pe 8, la 9 puncte de locurile de UCL și un nou eșec în acest weekend ar compromite probabil definitiv șansele la top 4.
Citește și:

Radu Drăgușin, mesaj pentru fanii de la Genoa

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, iar apoi a transmis un mesaj de mulțumire suporterilor celor de la Genoa, care i-au fost alături în cea mai frumoasă perioadă a carierei de până acum.
Tânărul fundaș a scris că perioada petrecută la Genoa a însemnat enorm pentru el și că nu va uita niciodată atmosfera de pe stadionul Luigi Ferraris:
"Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca. Era greu să scriu atât de multe pagini emoționante deodată. Am reușit.
Pașii pe care i-am făcut împreună sunt greu de uitat, de la visul promovării până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.
Este dificil, dar sunt momente în viață când două căi se despart. Îmi va lipsi să aplaud pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul jocului, să mă întorc spre Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera.
Îmi va fi dor de toată dragostea voastră. Mulțumesc Genoa, mulțumesc genovezi, veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă doresc tot binele", a notat Radu Drăgușin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo