Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, de neînțeles pentru un fost jucător din Premier League! "Trebuia să se ducă la Bayern"

Bianca Dumitru

Publicat 16/01/2024 la 13:12 GMT+2

Radu Drăgușin a debutat duminică seară în tricoul celor de la Tottenham cu care a semnat săptămâna trecută. Steve Nicol, fost fotbalist în Premier League, a vorbit despre alegerea românului, anunțând că el nu ar fi refuzat-o pe Bayern pentru a ajunge sub comanda lui Ange Postecoglou.

Radu Drăguşin

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin și-a făcut debutul în Premier League, fiind introdus pe teren în minutul 85 în derby-ul dintre Manchester United și Tottenham.
A fost a doua schimbare efectuată de Ange Postecoglou, care a mutat pentru prima dată abia în minutul 80, când Timo Werner a fost înlocuit de Bryan Gil.
Ecourile transferului lui Drăgușin în Premier League nu au încetat nici la aproape o săptămână de la transfer. Steve Nicol a comentat acum această mutare.
Fostul fotbalist de la Liverpool a spus că nu înțelege alegerea românului, care ar fi trebuit să o aleagă pe Bayern pentru că acolo ar fi avut șanse să se lupte pentru trofee.
În plus, Nicol a declarat într-o internveție la ESPN că lui Drăgușin i-ar fi fost chiar mai ușor să prindă primul 11 la campioana Germaniei.
"Aș spune că i-ar fi fost mai ușor să ajungă în primul 11 al lui Bayern pentru că Upamecano a avut 12, poate chiar 18 luni groaznice.
Chiar și dacă nu era cazul, tot trebuie să te duci la Bayern, pentru că știi că te lupți să câștigi Champions League. Și probabil vei câștiga campionatul. Nu pot să înțeleg, aș fi ales-o pe Bayern în locul lui Tottenham, cu siguranță", a declarat Steve Nicol.
Citește și:

Belodedici crede că Drăgușin va avea de suferit după transferul la Tottenham

Fostul internațional Miodrag Belodedici a declarat, luni, că în cazul în care Radu Drăgușin va fi doar rezervă la noul său club, Tottenham Hotspur, atunci va suferi și echipa națională a României.
"Nu știu ce să spun despre echipa la care s-a transferat... Poate a ales Totteham pentru că i s-au oferit mai mulți bani decât la Bayern. Nu știu... Sau poate își dorea să ajungă în Premier League. Deși eu cred că Bayern e un club mai bine pus la punct și mai puternic.
Nu știu ce aș fi ales eu în locul lui, dar și Tottenham e o echipă bună. Sperăm să joace acolo. E puțin periculos, pentru că dacă nu intră și va fi tot rezervă, atunci o să sufere și echipa națională", a afirmat Belodedici.
"Transferul lui este ceva normal... e normal să avem talente, băieți tineri valoroși, care sunt căutați. Poate că în ultima vreme nu au fost așa multe transferuri, dar și noi avem talente pe care trebuie să le ridicăm și să le oferim cele mai bune condiții pentru a ajunge precum Drăgușin", a adăugat fostul fundaș.
Următorul meci al celor de la Tottenham este programat pe 26 ianuarie, contra lui Manchester City, duel contând pentru 16-imile FA Cup.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo