Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, titular la Spurs într-un amical de gală! Românul, lăudat de site-ul de casă al englezilor

Nicu Savin

Publicat 22/05/2024 la 15:20 GMT+3

Radu Drăgușin a fost titular și a jucat 71 de minute pentru Tottenham, într-un amical disputat contra lui Newcastle, la Melbourne, terminat 1-1. Site-ul de casă al celor de la Spurs a apreciat prestația românului, subliniind că nu a avut probeme cu Alexander Isak, unul dintre cei mai buni atacanți din Premier League în sezonul recent încheiat.

Radu Dragușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a avut nevoie de câteva luni bune pentru a se adapta la Tottenham, dar la primele ocazii în care a fost nevoie de el a lăsat impresii bune și e sigur de locul său la gruparea londoneză și în sezonul următor. Fundașul ajuns la Spurs în ianuarie a încheiat excelent sezonul în plan personal, fiind integralist în ultimele două partide jucate de echipa sa: 0-2 cu City și 3-0 cu Sheffield.
Chiar dacă sezonul e gata pentru Tottenham, jucătorii nu au intrat în vacanță, deoarece clubul are de îndeplinit anumite contracte de marketing, prin care își rotunjește veniturile. De aceea, londonezii au plecat în Australia după ultimul meci oficial al stagiunii, iar azi au disputat un meci amical împotriva unei alte echipe din Premier League, Newcastle.
Disputa programată într-o perioadă foarte ciudată, fix după terminarea unui sezon extenuant, a avut loc la Melbourne, pe un stadion de 100.000 de locuri, iar la finalul primelor 90 de minute scorul a fost 1-1. Maddison a deschis scorul pentru londonezi în minutul 32, iar Alexsander Isak a egalat în ultimul minut al primei reprize. Ulterior s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, iar "coțofenele" s-au impus cu 5-4.

Radu Drăgușin, prestație solidă pentru Spurs în amicalul cu Newcastle, disputat la Melbourne

Radu Drăgușin a fost titular în echipa lui Postecoglou și a rămas pe teren până în minutul 71, când a fost înlocuit cu tânărul Tyrese Hall (18 ani). Românul a făcut pereche în centrul defensivei cu Micky van de Ven și prestația sa a fost apreciată de Spurs Web, site-ul de casă al celor de la Tottenham.
"Nu a avut probleme cu Isak sau cu orice alt jucător din atacul lui Newcastle", au scris jurnaliștii londonezi despre evoluția lui Drăgușin în primele 45 de minute.
Fundașul de 22 de ani a primit nota 6 pentru jocul prestat în prima repriză, la fel ca toți colegii din defensivă.
Forma bună arătată de Drăgușin în această perioadă este o veste excelentă pentru Edi Iordănescu. În mod normal, fundașul lui Spurs va fi titular incontestabil la EURO și faptul că a adunat ceva meciuri pe acest final de sezon e un lucru extraordinar, pentru că i-ar fi fost greu să-și intre în ritm în Germania dacă nu ar avut șansa de a evolua măcar câteva partide pentru Spurs.







Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo