Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Ten Hag, după ce United a fost surclasată de Bournemouth și a atins un minim istoric

Nicu Savin

Publicat 09/12/2023 la 20:34 GMT+2

Manchester United a pierdut cu 0-3 partida de pe teren propriu cu Bournemouth din etapa 16-a din Premier League și a înregistrat un record negativ istoric. Erik Ten Hag a fost extrem de dezamăgit de rezultat și a dat vina pe începutul dezastruos de meci al echipei sale.

Krise? Ten Hag sieht nach Sieg Fortschritte

Credit imagine: Perform

Manchester United a dat semne de revenire în ultima vreme și aborda meciul cu Bournemouth din postura de mare favorită, dar duelul de pe Old Trafford s-a transformat într-un dezastru pentru "diavoli". Echipa lui Erik Ten Hag s-a văzut condusă pe tabelă încă din minutul 5, după golul marcat de Solanke, și nu a mai putut reveni. "Cireșele" au mai punctat de două ori în partea secundă, prin Billing (68) și Senesi (73) și au obținut o victorie răsunătoare, prima pe terenul lui Manchester United din toată istoria lor.
Eșecul din această seară a marcat un record negativ pentru United. A fost pentru prima dată în istoria Premier League când "diavolii" pierd la o diferență de 3 goluri un meci pe teren propriu în fața unei echipe clasate în jumătatea inferioară a clasamentului la începutul rundei respective.
De asemenea, a fost a 35-a înfrângere pentru United pe Old Trafford după retragerea lui Sir Alex Ferguson. În cele 21 de sezoane cât a fost antrenată de legendarul scoțian, United a pierdut 34 de meciuri în fața propriilor fani, în campionat.

Erik Ten Hag, extrem de dezamăgit după Man United - Bournemouth 0-3

La finalul partidei, Erik Ten Hag a avut un discurs echilibrat, refuzând să-și critice dur jucătorii. Antrenorul olandez a punctat totuși că echipa sa are nevoie de mai multă consistență și a dat vina pe începutul slab de meci pentru rezultatul nefericit.
"Trebuie să fii cel mai bun în fiecare joc, începând cu concentrarea. Dacă începi cum am început noi, vei fi ucis. Sunt adversari buni, dar trebuie să facem lucrurile mai bine.Totul a fost mai jos ca nivel de joc decât în meciurile anterioare. Pur și simplu ne lipsește consistența și asta este o parte foarte importantă a fotbalului. Este foarte important să fim consecvenți în fiecare joc și nu suntem. Înțeleg că fanii sunt dezamăgiți, frustrați. Cu toții suntem, dar ar trebui să ne descurcăm mai bine și am arătat că putem, dar nu mai trebuie să avem oscilații atât de mari de la un joc la altul.", a spus Ten Hag.
În urma acestui insucces, Man United rămâne pe locul 6 în Premier League, dar mai poate coborî până la finalul etapei. Pentru formația lui Ten Hag urmează o săptămână de foc. Miercuri va da piept cu Bayern Munchen în Champions League, meci în care victoria e crucială pentru o calificare în primăvara europeană, iar duminica viitoare va disputa derby-ul cu Liverpool, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo