Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rodri, pariu hilar cu toți colegii de la Manchester City! "Trebuie să joace un meci așa. Inclusiv Ederson"

Dani Morar

Actualizat 11/01/2024 la 12:18 GMT+2

Manchester City se află într-o revenire de formă, după ce a pierdut câteva puncte importante în Premier League. Rodri, omul finalei Champions League din sezonul trecut, a făcut un pariu interesant la începutul sezonului, iar coechipierii i-au promis un lucru dacă marchează de 10 ori de-a lungul campaniei.

Rodri, Erling Haaland and Ruben Dias - Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City se află pe o pantă ascendentă, reușind să cucerească Mondialul Cluburilor și legând 5 victorii în ultimele 5 partide, ultima cu Huddersfield, meci în care Kevin De Bruyne a revenit pe teren cu un assist.
Campionii Europei din sezonul trecut au ca obiectiv principal cucerirea Premier League, acolo unde sunt la 5 puncte de liderul Liverpool, dar au un meci mai puțin disputat.
Rodri, omul finalei cu Inter, din Champions League, a făcut un pariu hilar la începutul acestui sezon. Mijlocașul a pornit încrezător în noul an și le-a promis coechipierilor că va marca cel puțin 10 goluri. Dacă reușește acest lucru, toți colegii de la City vor trebui să joace un meci cu tricoul băgat în pantaloni, așa cum obișnuiește să joace și spaniolul în multe rânduri. În acest moment, Rodri are 5 goluri marcate.
"Am făcut un pariu cu fiecare membru din lot, iar dacă marchez 10 goluri în acest sezon, toți trebuie să joace un meci cu tricoul băgat în pantaloni, inclusiv Ederson", a declarat Rodri.
Citește și:

Rodri, în istoria lui Manchester City după finala Champions League

Manchester City a devenit campioana Europei în această vară, după ce a învins-o pe Inter cu scorul de 1-0, în finala Champions League, grație golului marcat de Rodri. Pentru "cetățeni" acesta a fost al treilea trofeu din sezonul 2022/23, astfel că City a realizat tripla istorică Premier League - FA Cup - Champions League.
După finala Champions League, decisă de golul lui Rodri, englezii de la BBC au scris despre reușita va rămâne, cel mai probabil, în istoria lui City: "Rodri a fost excelent pe tot parcursul sezonului, iar acum a marcat ceea ce poate fi cel mai important gol din istoria lui Manchester City".
La rândul său, fostul atacant Chris Sutton a declarat într-un live al celor de la BBC că golul din finala cu Inter "ar putea fi cel mai important gol pe care Rodri îl marchează în cariera sa".
În partida de la Istanbul, Rodri s-a remarcat și prin faptul că finala Champions League a fost cel de-al 52-lea său meci ca titular în acest sezon pentru Manchester City.
Spaniolul a fost, astfel, conform statisticilor, al doilea cel mai folosit jucător de Pep Guardiola într-o singură stagiune, Rodri fiind depășit doar de Lionel Messi, care a adunat 57 de prezențe în sezonul 2011/12.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo