Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah, tot mai aproape de o mutare istorică! Suma pe care o pregătesc saudiții pentru transfer

Bianca Dumitru

Actualizat 12/02/2024 la 18:20 GMT+2

Mohamed Salah este dorit insistent de cei de la Al-Ittihad, care sunt dispuși să plătească o sumă record în schimbul egipteanului. Atacantul lui Liverpool ar putea deveni cel mai scump fotbalist transferat vreodată.

Liverpool's Egyptian striker #11 Mohamed Salah reacts during the English Premier League football match between Liverpool and Newcastle United at Anfield

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a fost dorit insistent, în perioada de mercato de vara trecută, în Arabia Saudită. Al Ittihad a insistat pentru transferul egipteanului, făcându-le celor de la Liverpool o ofertă colosală, de 175 de milioane de euro, care a fost refuzată.
Cu toate astea, atacantul, care mai are contract cu echipa lui Jurgen Klopp până în 2025, este așteptat să plece vara viitoare de pe Anfield, având șanse să devină cel mai scump fotbalist transferat vreodată.
Conform jurnaliștilor de la The Athletic, saudiții sunt pregătiți să facă o ofertă de 235 de milioane de euro. Dacă vor bate palma cu cei de la Liverpool, Salah ar urma să intre în istorie pentru cel mai costisitor transfer, depășind recordul lui Neymar, de 222 de milioane de euro.
Mai mult, cei de la Al Ittihad îi pregătesc și un salariu impresionant atacantului egiptean. Este vorba despre 85 de milioane de euro pe an, un salariu de 4 ori mai mare decât cel pe care îl câștigă în prezent în Premier League.
Citește și:

FOTBALISTUL PE CARE KLOPP ÎL VREA ÎN LOCUL LUI SALAH

Ținând cont de interesul arabilor pentru Mohamed Salah, care mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2025, Jurgen Klopp a devenit tot mai atent asupra atacanților care ar putea să-i ia locul egipteanului.
Presa din Anglia a anunțat în noiembrie că antrenorul "cormoranilor" ar fi pus deja ochii pe un fotbalist din Bundesliga. Este vorba despre Leroy Sane, jucătorul lui Bayern Munchen, care mai are contract cu bavarezii până în 2025.
Potrivit jurnaliștilor britanici, oficialii lui Liverpool ar fi dispuși să plătească o sumă record pentru a-i obține transferul lui Sane, care cunoaște fotbalul englez după perioada petrecută în tricoul celor de la Manchester City.
Transferul germanului nu va fi, însă, ușor de obținut pentru că Bayern nu este dispusă să renunțe la un fotbalist atât de important, care a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai bavarezilor în startul actualului sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo