Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scenariu nebun prezentat de Rio Ferdinand! "Arteta ar lăsa-o 100% pe Arsenal pentru Manchester United"

Bianca Dumitru

Actualizat 27/02/2024 la 10:45 GMT+2

Manchester United s-ar putea despărți, la finalul acestui sezon, de Erik ten Hag, care nu a reușit să obțină rezultate foarte bune la cârma echipei. Rio Ferdinand a prezentat un scenariu "nebun", în care locul olandezului ar putea fi luat de Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal.

Mikel Arteta, Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are un sezon în general dezamăgitor, fiind abia pe locul 6 în clasamentul din Premier League, în timp ce în Champions League a încheiat faza grupelor pe ultima poziție, ratând prezența în primăvara europeană.
După ce în weekend "diavolii roșii" au fost învinși pe teren propriu de Fulham, scor 1-2, presa internațională a scris că Erik ten Hag este tot mai aproape de despărțirea de echipa de pe Old Trafford.
Ulterior, Rio Ferdinand a prezentat un scenariu "nebun" în cadrul podcast-ului său de pe Youtube. Fostul fotbalist s-a arătat convins că, dacă cei de la United l-ar vrea, Mikel Arteta s-ar despărți de Arsenal pentru a semna cu clubul din Manchester.
"Arteta ar părăsi-o pe Arsenal pentru a i se alătura lui Manchester United, 100%. Nimeni nu spune că se va întâmpla asta, dar dacă Man United într-un vis sălbatic ar spune: 'Știi ce, Erik ten Hag, mulțumesc' sau dacă Ten Hag ar primi o ofertă de la Bayern Munchen și ar merge acolo, iar apoi cei de la United ar anunța că în fruntea listei este Arteta...
Acesta ar intra în vestiar și le-ar spune celor de la Arsenal: 'Ascultați, băieți, a fost emoționant, dar trebuie să mă mișc, trebuie să plec'", a declarat Rio Ferdinand.
Mikel Arteta, care mai are contract cu Arsenal până în 2025, nu și-a demonstrat niciodată până acum intenția de a ajunge la Manchester United.
Citește și:

MANCHESTER UNITED I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI ERIK TEN HAG

În weekend, cei de la Fichajes.net au anunțat că oficialii de pe Old Trafford l-ar fi identificat deja pe cel pe care îl vor în locul lui Erik ten Hag. Este vorba despre Julian Nagelsmann, actualul selecționer al Mannschaftului, care le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Hoffenheim, RB Leipzig și Bayern Munchen.
Acesta mai are contract cu naționala Germaniei până la finalul EURO 2024, iar de la vară ar putea să înceapă o nouă aventură, mai ales că nu duce lipsă de oferte.
Selecționerul cvadruplei campioane mondiale nu va fi ușor de transferat, dar un eșec al "panzerelor" la Campionatul European organizat chiar în Germania în această vară ar putea să facă mutarea posibilă.
Numele lui Julian Nagelsmann a mai fost vehiculat în ultimele zile și în legătură cu Liverpool, care nu vrea să rămână descoperită în contextul în care e posibil să nu îl poată aduce pe Xabi Alonso în locul lui Jurgen Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo