Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schweinsteiger a dezvăluit decizia care a tras-o pe Manchester United cu "câțiva ani buni" în spate

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/04/2024 la 16:09 GMT+3

Bastian Schweinsteiger, fost internațional german, a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Manchester United, ultimul club la care a evoluat în Europa. Acesta și-a spus părerea despre demiterea lui Louis van Gaal, cel care l-a adus pe Old Trafford.

Bastian Schweinsteiger

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Bastian Schweinsteiger, legenda lui Bayern Munchen, și-a încheiat aventura pe Allianz Arena la finalul sezonului 2014-2015. Acesta avea să fie transferat la Manchester United pentru suma de 9 milioane de euro.
Antrenorul care a insistat pentru aducerea mijlocașului german a fost Louis van Gaal, cel care mai colaborase cu "Basti" în perioada petrecută pe banca lui Bayern, între 2009 și 2011. Cei doi au avut o relație foarte bună pe Old Trafford.
Schweinsteiger a oferit un interviu celor de la FourFourTwo, în legătură cu perioada petrecută de el la Manchester: "Puteam să simt grandoarea clubului, chiar dacă nu o poți compara cu Bayern. Departamentul medical de la Munchen era fantastic.
Să joc pe Old Trafford a fost nemaipomenit, cum a fost și să fiu coechipier cu jucători precum Wayne Rooney, Michael Carrick sau Ashley Young. Îmi plăcea să stau cu ei, erau de treabă", a declarat acesta.
Citește și:

Cum vede acum Schweinsteiger demiterea lui Van Gaal de la United

Neamțul a vorbit și despre decizia clubului de a-l demite pe Van Gaal. În opinia sa, această mișcare a fost una neinspirată din partea conducătorilor: "Cred că Van Gaal a vrut să schimbe mai multe în cadrul clubului, iar cu puțin mai multă încredere, ar fi făcut asta mai devreme. Când te uiți în spate, cred că Manchester United a pierdut câțiva ani buni în urma acelei decizii", a adăugat Schweinsteiger.
Tehnicianul olandez a fost demis de la United tocmai după ce a câștigat finala Cupei Angliei în 2016, împotriva lui Crystal Palace. Schweinsteiger a evoluat în 31 de partide sub comanda lui Van Gaal, până să se accidenteze la ligamente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo