Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sneijder a punctat momentul în care Erik ten Hag a pierdut total vestiarul lui Manchester United

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/04/2024 la 16:54 GMT+3

Wesley Sneijder, vicecampion mondial cu echipa națională a Olandei, a identificat momentul în care conaționalul său, Erik ten Hag a pierdut vestiarul echipei sale, Manchester United. Fostul fotbalist crede că tehnicianul nu a procedat cum trebuia în cazul lui Cristiano Ronaldo, la finalul lui 2022.

Wesley Sneijder, finale di Champions League 2023

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Erik ten Hag se află la finalul unui sezon în mare parte ratat pe banca lui Manchester United. "Diavolii" au ieșit încă din faza grupelor Ligii Campionilor, se află la limita locurilor europene în Premier League, dar sunt calificați în finala Cupei Angliei.
Tehnicianul de 54 de ani nu are viitorul asigurat pe Old Trafford, având în vedere aspirațiile mărețe ale noului acționar minoritar, Sir Jim Ratcliffe. Șeful INEOS are în plan o restructurare din temelii a lotului, dar și Ten Hag este sub o presiune destul de mare.
Unul dintre motivele pentru care Manchester United a subperformat în acest sezon a pornit din vestiar. Mai multe surse din presa engleză indicau faptul că olandezul nu mai are autoritate printre fotbaliștii săi, iar acest lucru s-a văzut în unele momente de-a lungul sezonului.
Citește și:

Când a pierdut Ten Hag vestiaru lui Manchester United

Conaționalul lui Ten Hag, Wesley Sneijder, a identificat momentul exact în care antrenorul a pierdut respectul elevilor săi: "A făcut deja o greșeală când s-a pus cu Ronaldo. Atunci a pierdut respectul tuturor. A crezut că se va întâmpla invers, dar nu a fost așa. Băieții din vestiar se gândeau ‘Omul ăsta e nebun?’
El deja știe că trebuie să plece, dar nu vei pleca din propria inițiativă. În locul său aș sta acolo confortabil, până voi fi demis”, a declarat Sneijder, citat de Mirror.
Conflictul lui ten Hag cu Cristiano Ronaldo a fost unul care a zguduit lumea fotbalului. Olandezul a luat decizia de a-l lăsa pe bancă în mai multe meciuri, iar multiplul Balon de Aur a răbufnit la un moment dat, când acesta nu avea să intre pe teren la un meci. Portughezul a plecat direct la vestiare, înainte de finalul partidei.
Din acel moment, "bulgărele de zăpadă" s-a rostogolit până la momentul în care Cristiano a părăsit-o pe United în plin sezon, liber de contract, și a semnat cu Al Nassr, în Arabia Saudită, fiind primul fotbalist de acest calibru care a luat drumul Orientului Mijlociu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo