Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, favorită să-i obțină transferul atacantului ales ca înlocuitor pentru Harry Kane! Cu cine se duelează

Bianca Dumitru

Publicat 28/08/2023 la 11:51 GMT+3

Tottenham s-a despărțit în această vară de Harry Kane, care a ajuns la Bayern Munchen în schimbul a 100 de milioane de euro. Cei de la Spurs îi caută acum un înlocuitor, fiind favoriți să-i obțină transferul lui Brennan Johnson, atacantul lui Nottingham Forest.

LONDON, ENGLAND - MAY 29: Ryan Yates and Brennan Johnson of Nottingham Forest celebrate their sides first goal, an own goal scored by Levi Colwill of Huddersfield Town during the Sky Bet Championship Play-Off Final match between Huddersfield Town and Nott

Credit imagine: Getty Images

Tottenham i-a dat drumul în această vară lui Harry Kane, care a plecat la Bayern Munchen. Londonezii au obținut 100 de milioane de euro în schimbul atacantului, iar acum sunt în căutarea unui înlocuitor.
Conform presei din Anglia, cei de la Spurs sunt interesați de transferul lui Brennan Johnson, fotbalistul celor de la Nottingham Forest. Atacantul de 22 de ani este un jucător foarte apreciat în cadrul clubului său, dar mutarea nu este exclusă în condițiile în care cei de la Nottingham ar avea nevoie de banii pe care i-ar putea obține de pe urma transferului lui.
Șefii echipei de pe The City Ground cer aproape 60 de milioane de euro în schimbul lui Johnson, o sumă care îngreunează negocierile dintre cele două cluburi.
Potrivit jurnaliștilor de la The Mirror, Spurs este favorită să ajungă totuși la un acord cu cei de la Nottingham, deși fotbalistul este și în atenția celor de la Chelsea și Brentford.
Mauricio Pochettino și-a exprimat în mai multe rânduri admirația pentru Johnson și ar putea să le ceară șefilor de pe Stamford Bridge să împiedice transferul acestuia la Spurs.
Rămâne de văzut dacă vreunul dintre cluburi va plăti suma cerută de Nottingham până la finalul perioadei de mercato și unde va ajunge tânărul atacant.
Citește și:

Tottenham, într-o formă bună de la sosirea lui Postecoglou

Tottenham a câștigat în weekend meciul cu Bournemouth, din deplasare, cu scorul de 0-2, contând pentru a treia etapă din Premier League. Londonezii și-au continuat forma bună în care se află de când pe banca tehnică a sosit Ange Postecoglou, fiind neînvinși în noul sezon, în care au obținut până acum două victorii și o remiză.
La finalul partidei de pe Vitality Stadium, antrenorul celor de la Spurs a fost foarte bine dispus și a glumit în fața jurnaliștilor, atunci când a fost întrebat despre folosirea fundași laterali ca mijlocași.
Ange Postecoglou a spus că s-a inspirat de la Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City fiind cel care a făcut celebră această tactică în Premier League.
"Tocmai l-am copiat pe Pep, amice! Muncim mult la treaba asta. Uneori este vorba despre instincte, dar este despre încercarea de a crea un sistem cât se poate de fluid.
Dacă există spațiu acolo, trebuie să uiți că ești fundaș, ești fotbalist în spațiu, așa că trebuie să mergi acolo și apoi depinde de noi să ne asigurăm că acoperim golurile rămase", a spus Postecoglou.
În acest moment, după primele 3 meciuri din noul sezon de Premier League, Tottenham se află pe locul 2 în clasament, cu 7 puncte. În următoarea rundă a campionatului, Spurs va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Burnley, sâmbăta viitoare, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo