Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un singur jucător de la Manchester United ar intra în primul 11 al lui Liverpool

Ion Alexandru

Actualizat 16/12/2023 la 09:55 GMT+2

Liverpool - Manchester United este meciul weekend-ului în Europa, dar doar prin prisma istoriei uriașe a celor două echipe. 39 de titluri de campioană vor fi pe Anfield duminică! Liverpool este liderul Premier League, iar Manchester United va avea nevoie de o minune pentru a scoate ceva din acest meci încărcat de istorie, tensiune și orgolii.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 22: Manchester United manager Erik ten Hag and Liverpool manager Jurgen Klopp during the Premier League match between Manchester United and Liverpool FC at Old Trafford on August 22, 2022 in Manchester, England. (Photo by Mich

Credit imagine: Getty Images

S-ar putea să nu fie 7-0 duminică, ca la ultimul meci direct, dar sunt încă o dată convins că Liverpool va învinge Manchester United. De ce? Pentru că au jucători mai buni în fiecare poziție. "Spune-mi, pe cine i-ar lua Liverpool de la Man United?" este o întrebare legitimă dacă arunci o privire la cele două loturi. Iar răspunsul este unul singur în acest moment. Bruno Fernandes, poate. Portughezul are toate calitățile de care ai nevoie pentru a fi un jucător de top. În acest moment, însă, lipsește ceva din jocul său.
"Dintre cei 22 care se vor alinia la lovitura de start pr Anfield, aș spune că cei mai buni 11 jucători vor fi toți în tricoul echipei gazdă. Acesta a fost motivul pentru încrederea mea în martie, când, înainte de meci și în direct pe Sky, unul sau doi poate au zâmbit când am spus că Liverpool va câștiga cu două sau trei goluri. Până la urmă, m-am înșelat - au fost șapte! Și conform lui Gary Neville după meci, Liverpool nu a jucat bine" scrie legendarul Graeme Souness în Daily Mail.

După 7-0 în martie, Liverpool a crescut, iar Man United a scăzut dramatic

Acel 0-7 istoric pare să fi fost doar începutul unei căderi fără de speranță pentru Manchester United. ten Hag a făcut gafă după gafă, iar acum Old Trafford s-a transformat în locul de joacă a unor echipe precum Galatasaray, Crystal Palace sau Brentford. Managerul olandez a bulversat echipa și are o misiune foarte grea duminică pe Anfield. Liverpool are mai multă încredere și a revenit pe primul loc în Premier League. Dacă nu uităm la liniile de clasamentul lucrurile devin clare.
Golurile marcate - Liverpool are 36, Man United 18. Asta este dublu și îți spune totul despre diferența dintre ei.
Cu o echipă întreagă indisponibilă, ten Hag va încerca să facă exact ce a reușit cu Chelsea. Problema este că Liverpool are un alt stil, o altă omogenitate și factorul Anfield. Pe acest stadion, "cormoranii" au câștigat tot în acest sezon și au marcat 37 de goluri, în cele 11 meciuri jucate în toate competițiile.
Citește și:

Manchester United nu are 13 jucători!

ten Hag lasă la Manchester o adevărată armată de vedete. Lisandro Martinez, Eriksen, Casemiro, Mount, Malacia și Diallo sunt accidentați, Sancho a fost exclus din lor, iar singurul jucător care poate juca la Liverpool Bruno Fernandes este suspendat.
În plus, managerul olandez are de rezolvat situația fundașilor centrali. Maguire și Shaw au ieșit accidentați meciul de adio din Europa, 0-1 cu Bayern. Lindelof are de asemenea probleme. Asta înseamnă că Varane, campioanul mondial despre care ten Hag a spus că nu știe să stea în teren poate face pereche în centrul defensivei cu vetarul Johnny Evans, care vine și el după o accidentare și nu a mai fost titular din 4 noiembrie.
Nici în atac lucurile nu sunt clare. Martial și Rashford acuză ușoare accidentări, dar se speră în recuperarea lor. Oricum forma lor este foarte departe de așteptări. Rashford a marcat un singur gol în ultimele 3 luni, în timp ce Martial are o singură reușită în ultimele 7 luni!
Liverpool - Manchester United va fi duminică de la ora 18.30 și poate fi găsit în format livetext pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo