Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict clar în comparația dintre Haaland și Alvarez! "E reîncarnarea lui Di Stefano! Îl eclipsează total"

Bianca Dumitru

Publicat 15/10/2023 la 18:33 GMT+3

Julian Alvarez și Erling Haaland sunt doi dintre cei mai în formă atacanți ai momentului, ei strălucind la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola. Jorge D'Alessandro a vorbit despre fotbalistul argentinian, pe care îl consideră "reîncarnarea lui Alfredo Di Stefano", un fotbalist mai bun decât coechipierul său norvegian.

Erling Haaland of Manchester City celebrates with teammates Julian Alvarez and Phil Foden after scoring the team's third goal during the Premier League match between Manchester City and Fulham FC at Etihad Stadium.

Credit imagine: Getty Images

Julian Alvarez și Erling Haaland sunt doi dintre cei mai în formă atacanți ai momentului. Comparațiile dintre ei au început încă de anul trecut, de când au devenit coechipieri la Manchester City.
Acum, după meciul dintre Argentina și Paraguay, Jorge D'Alessandro a vorbit în presa din America de Sud despre Alvarez. Fostul portar l-a comparat pe jucătorul de 23 de ani cu Alfredo Di Stefano, evidențiindu-i calitățile.
"Noul Di Stefano se numește Julian Alvarez! El este reîncarnarea lui Alfredo Di Stefano! Este un jucător complet, oferă totul, totul! Băiatul ăsta este o mașinărie de atac și generează un fotbal superb.
Acest băiat este la același nivel cu Alfredo: profită de toate spațiile, aleargă înapoi să se apere… Joacă fotbal la nivelul 2.0, e ca un avion, cu tot respectul pentru Alfredo, care a fost un geniu și mi-a fost și prieten apropiat", a spus D'Alessandro pentru TyC Sports.
În plus, argentinianul de 74 de ani a făcut o comparație între Haaland și Alvarez, punctând că acesta din urmă este un fotbalist mai bun, eclipsându-l pe norvegian.
"Cred că se descurcă bine. Învață, este lângă un profesor grozav, Pep Guardiola, care l-a învățat și el multe lucruri și l-a făcut un fotbalist total. Guardiola este un antrenor care contribuie la creșterea unui fotbalist din punct de vedere profesional, mai ales prin rolul pe care i-l acordă.
Cred că Julian Alvarez îl eclipsează pe Haaland. Îl pune total în umbră și asta îi aduce deja un plus de valoare", a mai spus D'Alessandro, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Cassano, convins că Alvarez e "mult mai puternic" decât Haaland

Chiar dacă Erling Haaland a avut un debut de vis în Premier League, după transferul la Manchester City, și a doborât foarte multe recorduri, norvegianul nu a reușit să impresioneze pe toată lumea.
Anul trecut, și Antonio Cassano a făcut o comparație între Erling Haaland și Julian Alvarez. Fostul fotbalist de la Real Madrid a spus că argentinianul este un fotbalist mai bun din punct de vedere calitativ față de coechipierul său norvegian, pe care nu îl consideră special.
"Pentru mine, Julian Alvarez este mult mai puternic decât Haaland. Erling va marca 90 de goluri, el este foarte puternic, el este un Lukaku mult mai puternic, dar Alvarez este mai fotbalist decât Haaland, calitativ este mult mai bun.
Haaland nu este special, îl văd pe Adriano de la Inter în Haaland, are puțin din progresul lui Vieri", a declarat Antonio Cassano, într-o discuție cu Christian Vieri, pe Twitch, din toamna anului trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo