Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham câștigă cu 2-0 în fața lui Manchester United. "Diavolii" lui Ten Hag, fără gol înscris de 413 minute

Andrei Nicolae

Actualizat 23/12/2023 la 16:27 GMT+2

West Ham s-a impus pe teren propriu în fața lui Manchester United, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 18 din Premier League. Elevii lui David Moyes au câștigat cu 2-0, grație reușitelor lui Jarrod Bowen și Mohammed Kudus, prelungind "seceta" de goluri a formației lui Ten Hag.

Jarrod Bowen of West Ham United celebrates after scoring their team's first goal during the Premier League match between West Ham United and Manchester United at London Stadium on December 23, 2023 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Partida de pe London Stadium a fost lipsită de multe faze ofensive în prima parte. Cea mai importantă ocazie din prima repriză le-a aparținut jucătorilor lui United, mai exact lui Alejandro Garnacho.
Fotbalistul sud-american nu a judecat bine o fază în minutul 39, iar formația lui Ten Hag nu a deschis scorul. Scorul la pauză era 0-0, la capătul a 45 de minute în care cele două echipe s-au anihilat foarte bine.
Citește și:

West Ham, victorie clară cu Manchester United. Elevii lui Ten Hag nu au mai înscris de 4 meciuri

După ieșirea de la cabine, West Ham a avut prima fază importantă, prin Jarrod Bowen, care nu i-a pus însă mari probleme lui Onana cu lovitura sa de cap. 16 minute mai târziu, Bowen a reușit să deschidă scorul grație unei pase de manual a lui Paqueta.
Atacantul londonezilor a avut puțin noroc când a marcat în minutul 72, deoarece șutul său a fost respins inițial de Onana, doar că mingea s-a întors în genunchiul său și a intrat în poartă. Nu a trecut mult timp, iar "ciocănarii" și-au majorat avantajul prin Mohammed Kudus, care l-a executat pe portarul lui United, din pasa aceluiași Paqueta.
West Ham a continuat să fie echipa mai activă în ofenisvă, însă nu a reușit să mai marcheze. Nici United nu a izbutit să introducă mingea în poartă, după ce a fost "paralizată" de cele două reușite ale londonezilor, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-0.
Echipa din Manchester a ajuns la patru partide consecutive în care nu marchează gol, după cele cu Bournemouth (0-3), Bayern Munchen (0-1) și Liverpool (0-0). De 413 minute nu a mai înscris trupa lui Ten Hag, de la acel 2-1 cu Chelea.
În urma acestui meci, West Ham a urcat pe locul 6 și a trimis-o pe United pe locul 8. În următoarea etapă, londonezii dau piept cu liderul Arsenal, în timp ce echipa din Manchester o întâlnește pe Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo